tromaktiko: Χαμός στα Γιάννενα: Έμαθε απ΄τον γυναικολόγο ότι η γυναίκα του τον απατά με...

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Χαμός στα Γιάννενα: Έμαθε απ΄τον γυναικολόγο ότι η γυναίκα του τον απατά με...



Μια απίστευτη ιστορία συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε ένα ιατρείο γυναικολόγου στα Γιάννενα!...
Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής πήγε με την εγκυμονούσα γυναίκα του για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά του βγήκε ξινό, αφού έμαθε ότι τον απατά και μάλιστα παρά φύση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός εξέτασε την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του και απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς τον σύζυγο, του έβαλε τις φωνές επειδή σε περίοδο προχωρημένης εγκυμοσύνης παρατήρησε συχνή πρωκτική σεxουαλική επαφή! Μάλιστα, τον προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο όχι μόνο για την υγεία της συζύγου του, αλλά εγκυμονεί κινδύνους και για το ίδιο το νεογέννητο.

Η συνέχεια ήταν πραγματικά απρόσμενη για τον γυναικολόγο! Ο γνωστός επιχειρηματίας άρπαξε από το λαιμό τη σύζυγό του και ούρλιαζε ζητώντάς της εξηγήσεις!

Εμβρόντητος ο γιατρός από τη γκάφα την οποία -χωρίς να θέλει έκανε- προσπαθούσε μάταια να τους χωρίσει, ενώ ο φωνές τους είχαν αναστατώσει όχι μόνο το ίδιο το ιατρείο αλλά και όλους σχεδόν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, που είχαν βγει από τα υπόλοιπα ιατρεία στους διαδρόμους για να δουν τι συμβαίνει!

Όπως φώναζε ο ίδιος ο απατημένος σύζυγος, δεν είχε αγγίξει σεξουαλικά την γυναίκα του για έξι ολόκληρους μήνες! Όμως η ζουμερή σύζυγος είχε βρει αλλού ερωτική φωλιά και μάλιστα με εραστή που της έκανε άλλα κόλπα!


Προφανώς όμως δεν γνώριζε η ίδια, ότι αυτού του είδους η ερωτική επαφή προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην εγκυμοσύνη της και φυσικά δεν περίμενε ότι θα τα μάθει όλα ο άντρα της από τον ίδιο τον γυναικολόγο της!

Μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη, ο σύζυγος όχι μόνο πήγε σε γνωστό δικηγόρο ζητώντας διαζύγιο αλλά αμφισβητεί και κατά πόσο το παιδί που θα έρθει στον κόσμο είναι δικό του!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!