tromaktiko: Ζητιάνευε για να συντηρήσει το... χλιδάτο αμάξι του!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ζητιάνευε για να συντηρήσει το... χλιδάτο αμάξι του!



Την γενική κατακραυγή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο...
διαδίκτυο και αποκαλύπτει την «απάτη» ενός ζητιάνου στην Βρετανία, ο οποίος κατείχε και αμάξι μάρκας Audi TT!

Πρόκειται για τον 35χρονο Matthew Brinton, ο οποίος σύμφωνα με την Telegraph, για μήνες εμφανίζονταν ως ζητιάνος στην πόλη Newquay της Κορνουάλης και ζούσε από τα χρήματα και τα τρόφιμα που του πρόσφεραν φιλάνθρωποι κάτοικοι. Ο άνδρας ζητιάνευε σε κεντρικό σημείο, έχοντας πάντα μαζί του τον σκύλο του Hazel και πολλοί φιλόζωοι έδιναν και τροφές για τον σκύλο.


Όμως, το βίντεο αποκάλυψε την απάτη του όταν τον κατέγραψε να σηκώνεται από το πόστο του, να κατευθύνεται σε κοντινό πάρκινγκ και να επιβιβάζεται μαζί με τον σκύλο του σε ένα πολυτελές Audi TT, που η αξία του εκτιμάται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και όπως αναφέρει η Telegraph, ο 35χρονος βρέθηκε να δέχεται επιθέσεις ακόμα και απειλές για τη ζωή του, από ανθρώπους που αισθάνονται πως τους εξαπάτησε ενώ άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό του.


Το θέμα έχει γίνει viral στα social media, αν και αρκετοί σπεύδουν να τον υπερασπιστούν, ενώ άλλοι απαιτούν την παρέμβαση των αρχών. Ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως δεν θεωρεί πως ο Brinton έχει κάνει κάποια απάτη και πως πριν από καιρό πήρε πολλά χρήματα από κληρονομιά τα οποία ξόδεψε αμέσως.


Μάλιστα το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο δεν του ανήκει πια. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να προειδοποιήσουν τον Brinton για το βίντεο που κυκλοφορεί (ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο), ενώ αναζητούν τους δράστες που κατέστρεψαν το Audi TT, το οποίο πλέον έχει άλλο ιδιοκτήτη.


Να σημειωθεί πως πριν από μήνες είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 μηνών με διετή αναστολή, ένας άλλος Βρετανός ζητιάνος, ο 38χρονος Stewart Fenton, που ισχυρίζονταν πως ήταν πρώην στρατιωτικός και επίσης ζητούσε οικονομική βοήθεια.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!