tromaktiko: Στην ορεινή Ναυπακτία το Πανελλήνιο Marathon ποδηλασίας Elite & Master 2018!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Στην ορεινή Ναυπακτία το Πανελλήνιο Marathon ποδηλασίας Elite & Master 2018!



Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων...
Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Βαλκανικού το 2016 και 2017 στη Ναύπακτο, επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναθέσει στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίηση των δύο (2) Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Marathon ορεινής ποδηλασίας για αθλητές elite and masters 2018.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας στις 26 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας.

Κορυφαίοι αθλητές όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος Περικλής Ηλίας, οι πανελλήνιοι Αντωνιάδης και Δάντος, η πρωταθλήτρια Θεοχάρη και οι 2ες πρωταθλήτριες Φασόη και Στρουμπούλη είναι μερικά από τα ονόματα που αναμένετε να συμμετέχουν.

Σημαντικό να επισημάνουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon master θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και αναμένετε μεγάλη συμμετοχή πρωταθλητών και κορυφαίων αθλητών της κατηγορίας master.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους καθιερωμένους ποδηλατικούς αγώνες Open Road and Mountain Ορεινής Ναυπακτίας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους open αγώνες mtb στις 26/08 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές marathon elite and master.

Το Σάββατο 25/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 26/08, στις 10:00 τα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα marathon elite ανδρών και γυναικών και master 2018.
Παράλληλη εκκίνηση θα δοθεί την ίδια ώρα και για τους δύο αγώνες open ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. και 40 χλμ.

Μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους λάτρεις της ορεινής μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος ορεινής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους open αγώνες road and mrtb, λήγουν στις 20 Αυγούστου, στις 24:00, και γίνονται ηλεκτρονικά μεσα από το επίσημο site του αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!