tromaktiko: Αυτό είναι το must have αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Το ΄χεις;

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Αυτό είναι το must have αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Το ΄χεις;



Ποιο είναι το must have αξεσουάρ για το Καλοκαίρι; Τα καπέλα!... Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε καπέλο…Παρακάτω θα δεις τις τάσεις στα καπέλα, διάλεξε το αγαπημένο σου.

Είτε ψάχνεις να βάλεις μια τελευταία πινελιά σε ένα ντύσιμο σου για έναν καλοκαιρινό γάμο ή για μια έξοδο με την κολλητή σου, είτε απλά θέλεις να προστατευτείς απ’ τον ήλιο, είτε είσαι δίπλα στην πισίνα ή χαλαρώνεις σε μια παραλία, τότε ένα καπέλο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2018 (ειδικά στην Ελλάδα που ο ήλιος είναι αρκετά δυνατός). Ποιες, όμως, είναι οι τάσεις στα καπέλα;

Τα καπέλα τα είδαμε στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2018, με πολλούς σχεδιαστές να έχουν μια τεράστια και διαφορετική γκάμα στην collection τους. Τα τυπωμένα τουρμπάνια φαινόταν να είναι ο τελευταίος τρόπος για να ερμηνεύσει κάποιος την συγκεκριμένη τάση των καπέλων.

Η Dior «αγκάλιασε» τις γαλλικές ρίζες που έχει, παρουσιάζοντας κομψές επιλογές τύπου μπερέ και εκσυγχρονίζοντας κάποια σχέδια καπέλων με πέπλο στο μπροστά μέρος (που θα ήταν ένας τρόπος να ανατραπεί ο παραδοσιακός τρόπος στους γάμους αυτό το Καλοκαίρι). 

Ρίχνουμε μια ματιά στις τάσεις στα καπέλα όπως τις είδαμε στις πασαρέλες SS18

The Oversized Straw



Τα εξαιρετικά μεγάλα ψάθινα καπέλα θα γίνουν από τα αγαπημένα σου για φέτος το καλοκαίρι και θα σου αλλάξουν το στυλ 180 μοίρες. Μην φοβάσαι να το φορέσεις…σκέψου ότι δεν θα μπορείς να δεις τους haters, με αυτό το Oversized Straw!

Μπερές



Είναι από τα καπέλα που σίγουρα θα γνωρίζει και ο παππούς σου ή μπορεί να έχεις δει να τα φοράει. Έκαναν το ντεμπούτο τους από τον γαλλικό οίκο μόδας Dior, σου υπόσχονται παραπάνω απ’ όλα τα υπόλοιπα καπέλα. Προσωπικά, θα σου το πρότεινα σε μονόχρωμους τόνους για ένα minimal-chic στιλ, είτε στην παραλία, είτε για ένα καφέ ή ποτό στο νησί.

The Bucket



Είναι από τα καπέλα που αγαπούν τα παιδιά, πέρα από εσένα! Μοιάζουν σαν κουβάδες, αλλά μην φοβάσαι να τα φορέσεις γιατί είναι μια από τις πιο hot τάσεις για το φετινό Καλοκαίρι. Δοκίμασε να φορέσεις ένα λογότυπο με έντονο ύφος και στιλ ή επίλεξε μια εικονική εκτύπωση όπως. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!