tromaktiko: Σε ομαδική selfie τα πυροσβεστικά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Σε ομαδική selfie τα πυροσβεστικά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης



Με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο επιχείρησε το γραφείο Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να...
κλείσει διάφορα στόματα σχετικά με την ετοιμότητα του Δήμου στον τομέα της δασοπυρόσβεσης.

Στις 13 Αυγούστου όλο το προσωπικό της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπυρόσβεσης και Πυροπροστασίας που δραστηριοποιούνται στον Δήμο κλήθηκαν για μια ομαδική φωτογράφηση.

Τα πυροσβεστικά οχήματα, οι υδροφόρες καθώς και τα 4Χ4 οχήματα του ΣΠΑΥ που διαθέτει ο Δήμος, στο σύνολό τους 14 οχήματα, παρατάχθηκαν στο άδειο πάρκινγκ του Δημαρχείου της Βούλας και η φωτογραφία αυτή δημοσιεύεται αυτές τις ημέρες ως φωτογραφία εξωφύλλου στη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, δημότες αλλά και κάποιοι εμπλεκόμενοι με τα δημοτικά πράγματα διατύπωσαν έντονα ερωτήματα ως προς την επάρκεια του Δήμου σε κατασβεστικά μέσα.

Είχε προηγηθεί η είδηση της παραχώρησης από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο στον Δήμο Γλυφάδας ενός πυροσβεστικού οχήματος που βρισκόταν σε αχρησία για τον εξοπλισμό της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Γλυφάδας.

Ενδεχομένως η φωτογραφία αυτή να απαντά και σε πρόσφατο δημοσίευμα του 3vita.gr, στο οποίο στηλιτεύαμε τη χρήση των πυροσβεστικών του Δήμου για πλύσεις πεζοδρομίων και πλατειών μέσα στον καυτό Ιούλιο.

Ολόκληρη η πανοραμική φωτογραφία:
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!