12 αμύγδαλα μουλιασμένα αποβραδίς και ξεφλουδισμένα
1 κούπα φιλτραρισμένο νερό
1 μπανάνα
1 αχλάδι
2 ξερά δαμάσκηνα, απύρηνα
1 μικρό ωμό παντζάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 ξυλάκι κανέλα Κεϋλάνης
1/8 κ.γ. σκόνη βιολογικής βανίλιας
1 κ.σ. σπόρους chia (ή λιναρόσπορο κοπανισμένο)
3-4 παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίξτε στο blender τα αμύγδαλα με το νερό και ανακατέψτε για 1 λεπτό.Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.Σερβίρετε και απολαύστε
Πηγή