tromaktiko: Μόνο ένας μπορεί να δώσει ελπίδα στην Δυτική Αττική

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μόνο ένας μπορεί να δώσει ελπίδα στην Δυτική Αττική



Γράφει ο Ε.Κ
Το έργο του τεράστιο...


Αναμόρφωσε μια μεγάλη περιοχή της Δυτικής Αθήνας που ήταν ''φορτωμένη'' με τεράστια προβλήματα.Το ανθρωπιστικό του έργο τιτάνιο.Η προσφορά μέσω ''πακέτων'' σε φτωχές οικογένειες και φοιτητές πάρα πολύ μεγάλη!
Οι κρυφές επισκέψεις του σε ανθρώπους της πόλης του που βρέθηκαν ανάγκη έστω για ανθρώπινη  συμπαράσταση πάρα πολλές.

Τι να πεί κανείς για την ριζική μεταμόρφωση του Δήμου Περιστερίου,απο μια πόλη με προβλήματα σε έναν σύγχρονο δήμο.Δέν βλέπεις εύκολα την ώρα της πλημμύρας οχήματα του Δήμου Περιστερίου να είναι εκει έξω και να δίνουν ''μάχη''...
Να μιλήσουμε για το μεγαλύτερο και αρτιότερο πάρκο της Αττικής;πλέον υπάρχουν επισκέπτες όχι μόνο απο γειτονικούς δήμους,αλλα και απο μακρινότερες περιοχές της Αττικής.
Το υπερσύγχρονο νέο κολυμβητήριο Περιστερίου είναι το στολίδι της περιοχής.
Ξεριζώθηκε και ξαναφτιάχτηκε το Περιστέρι; Όχι,φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει.Στα σημεία όμως που μπορούσε να γίνει παρέμβαση αυτή έγινε.Θα μπορούσαμε να γράφουμε ατελείωτες σειρές για τις πλατείες,πεζόδρομους,σύγχρονες και ασφαλής παιδικές χαρές,φωτισμό στην πόλη,ατελείωτες δωρεάν εκδηλώσεις για τους δημότες και επισκέπτες της περιοχής!
Στις απεργίες των υπαλλήλων καθαριότητας,η πόλη με έναν τρόπο ''μαγικό'' έμενε καθαρή..Όταν άλλοι δήμοι πάσχιζαν να μην εξαπλωθούν ασθένειες απο τους σωρούς σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί,το Περιστέρι ήταν πεντακάθαρο.

Εκτός απο απόλυτα πετυχημένος Δήμαρχος ,είναι και άνθρωπος.Και το λένε όλοι.
Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι ικανοί δεν αντιλέγω.Απο τα γνωστά ονόματα όμως,αυτός που ξεχωρίζει και μπορεί να αφήσει όνομα στην Περιφέρεια Αττικής είναι ο Ανδρέας Παχατουρίδης.Και άς του δώσουμε 2 θητείες.Πιστεύω ότι θα κάνει τις παρεμβάσεις που απαιτούνται,ειδικά στην Δυτική Αττική.


Επειδή τούτη την ώρα κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του,εύχομαι απο καρδιάς να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!