tromaktiko: Ποιες είναι οι «φυλές» ενός ταξιδιώτη… πολυτελείας;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιες είναι οι «φυλές» ενός ταξιδιώτη… πολυτελείας;



Επιμέλεια: Δέσποινα Αρκουλάκη
Ποιοι είναι οι ταξιδιώτες που δεν αποχωρίζονται την πολυτέλεια και τις σούπερ ανέσεις τους; Ο...
ερευνητές των παγκόσμιων τάσεων και συμπεριφορών συμφωνούν ότι πρόκειται για ταξιδιώτες που ξεχωρίζουν από τον τρόπο που ταξιδεύουν, αλλά και από την επιρροή που εξασκούν!

Θέλετε να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής; Ή μήπως είστε  οι ταξιδιώτες – ερευνητές που βλέπετε μια περιπέτεια σε κάθε σας προορισμό; Χρησιμοποιείτε το αεροπλάνο για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι;

Δείτε αν ανήκετε στους luxury travelers, οι οποίοι διακρίνονται πλέον σε κατηγορίες ανάλογα τις ανάγκες τους, τη συμπεριφορά, τις προθέσεις και τα επίπεδα που μπορούν να ξοδεύουν. Κάντε λοιπόν πιο εύκολη τη μετακίνηση σας οπουδήποτε, κρατώντας ταυτόχρονα την πολυτέλεια σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε!

Πάντα μέσα στην πολυτέλεια
Τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο για την συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων και ένα πολυτελές ταξίδι είναι απαραίτητη ανάγκη για εκείνους, προσφέροντας άνεση και καλαισθησία στην καθημερινότητά τους. Οι πελάτες αυτού του γκρουπ είναι οι πελάτες της «πρώτης θέσης» και των ιδιωτικών jet. (Να υποθέσουμε ότι… οι περισσότεροι δεν ανήκουμε εδώ)!

Ειδική περίπτωση ή ένα δωράκι στον εαυτό μας
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι πελάτες που θέλουν να κακομαθαίνουν πού και πού τον εαυτό τους. Θεωρούν τα ταξίδια πολυτελείας ένα μικρό δωράκι για εκείνους σε συνδυασμό με lux εγκαταστάσεις. Σε αυτό το γκρουπ μπορούν να συμπεριληφθούν και οι πιστοί πελάτες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν μίλια με μία αεροπορική εταιρεία για να αναβαθμίσουν την κατηγορία της θέσης τους στο αεροπλάνο ή να πάρουν μία σουίτα αντί για ένα στάνταρντ δωμάτιο στο ξενοδοχείο διαμονής τους.

Πολυτέλεια και δουλειά
Αυτή η ομάδα αποτελείται από ηλικιωμένους εταιρικούς ταξιδιώτες, οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν ένα υποχρεωτικό επαγγελματικό ταξίδι με ένα πολυτελές και ευχάριστο διάλειμμα.

Γεμάτο πορτοφόλι – Ελάχιστος Χρόνος
Στο γκρουπ αυτό ανήκουν οι ευκατάστατοι άνθρωποι με χρηματική ευελιξία αλλά και με πολύ περιορισμένο χρόνο. Για αυτούς απαιτείται εισιτήριο μεγάλης ευελιξίας και συνήθως το ταξίδι τους για να κανονιστεί άμεσα αναλαμβάνεται και οργανώνεται από τρίτους. Επομένως ο σπάνιος ιδιωτικός τους χρόνος είναι πολύτιμος.

Αυστηρώς πολυτελείς
Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν οι ultra chic πελάτες, οι οποίοι έχουν τις πιο glamour εμπειρίες από όλους τους υπόλοιπους και δεν διστάζουν να τις μοιραστούν μέσα από τα social media με τους συνομήλικούς τους. Το να «φαίνεσαι» και να «ακούγεσαι» ότι πας πάντοτε στα καλύτερα είναι πολύ σημαντικό για αυτή την κατηγορία ανθρώπων.

Ανεξάρτητα και χωρίς όρια
Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν σίγουρα οι άνθρωποι, οι οποίοι επιλέγουν χωρίς περιορισμούς τα όμορφα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες «παραχαϊδεύοντας» τον εαυτό τους. Επιλέγουν τους προορισμούς τους και τις μοναδικές τους εμπειρίες για να εμπνευστούν και να ικανοποιηθούν τα κίνητρά τους.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!