tromaktiko: Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. [photos]

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. [photos]



Eρευνα έχουν ξεκινήσει οι αρχές ψάχνοντας το κίνητρο του δράστη με επικρατέστερο ενδεχόμενο να είναι οι οικονομικές διαφορές...


Οι αρχές τώρα ερευνούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις οικονομικές κινήσεις του θύματος, ώστε να βρεθεί το κίνητρο του δράστη.

Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Όσον αφορά τον δολοφόνο, σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο του STAR, τα μοναδικά στοιχεία που έχουν γι΄αυτόν είναι από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν μεγαλόσωμο άνδρα 45-50 ετών, με σκούρα βερμούδα και καπέλο τζόκεϊ να κρύβει το πρόσωπό του.

Να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από το εγκληματολογικό, οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός, για να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Πηγή φωτογραφίας: Ελεύθερος Τύπος
Πηγή

Εγκλημα στο Ψυχικό: Ποίος σκότωσε τον 58χρονο φαρμακοποιό

Η δολοφονική ενέδρα στον 57χρονο φαρμακοποιό, είχε στηθεί το πρωί του Σαββάτου (08/09),έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!