Τι θα χρειαστείτε:
Μισό κιλό μοσχάρι (κομμένο σε 2 εκ.)
Για τη μαρινάδα
1 κουταλιά Corn Flower
1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές λευκό ή κόκκινο κρασί (ό,τι προτιμάτε)
1 κγ ζάχαρη
½ κγ μέλι
Αναμειγνύετε τα παραπάνω υλικά και μετά προσθέτετε τα καβάκια μοσχαριού και ανακατεύετε.
Βάζετε σε ένα σακουλάκι κλεισμένο αεροστεγώς και τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Για το μπρόκολο:
Bάζετε 5 κουταλιές νερό σε βαθύ τηγάνι
Μόλις βράσει προσθέτετε 1 κιλό μπρόκολο κομμένο, κλείνετε το καπάκι του τηγανιού και αφού πάρει βράσει, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στη μέση και αφήνετε το μπρόκολο να γίνει σαν να το έχετε στον ατμό για 5 λεπτά.
Τέλος βάζετε τα κυβάκια μοσχαριού στο βαθύ τηγάνι που είχατε το μπρόκολο σε μεσαία φωτιά, προσθέτετε 2 σκελίδες πολτοποιημένου σκόρδου και αφήνετε για 2 λεπτά να πάρουν μια θερμοκρασία.
Προσθέτετε το μπρόκολο και βάζετε και 1/3 κούπας ζωμό μοσχαριού.
Το αφήνετε μέχρι να γίνει.
Δείτε αναλυτικά πώς να το φτιάξετε στο βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή