tromaktiko: Συναυλία του Χρήστου Δάντη στη Γαλάνη Ξάνθης ή προεκλογικός αγώνας του κ.Παυλίδη?

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Συναυλία του Χρήστου Δάντη στη Γαλάνη Ξάνθης ή προεκλογικός αγώνας του κ.Παυλίδη?




Την Κυριακή το βράδυ παρευρεθήκαμε στη συναυλία του Χρ. Δάντη στη Γαλάνη Ξάνθης. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη στις 9.00, ενώ στις 9.30 που φτάσαμε εμείς δεν είχε ξεκινήσει ακόμη, ενώ ο κόσμος περίμενε υπομονετικά.
Στις 10.00 φτάνει στον χώρο ο νυν νομάρχης Ξάνθης κ. Παυλίδη με συνοδεία ενός αστυνομικού, ο οποίος άνοιγε δρόμο μέσα στο πλήθος, σκουντώντας και μη έχοντας την ευγένεια να ζητήσει συγγνώμη, για να περάσει ο κ.Νομάρχης. Με την έλευση του κ. Νομάρχη ανεβαίνει στη σκηνή μια κυρία (προφανώς υπεύθυνη για το πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης…) και προλογίζει την έναρξης της συναυλίας πλέκοντας το εγκώμιο για το έργο του νομάρχη, ευχόμενη ταυτόχρονα και την επανεκλογή του.
Από τα ανωτέρω είναι εμφανές ότι η αναμονή μιας ώρας για την έναρξη της συναυλίας αποτέλεσε μέρος της θεαματικής εισόδου του κ. Νομάρχη, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των παρευρισκομένων και κυρίως των ηλικιωμένων και των γονέων με μικρά παιδιά.
Κι αν αυτή είναι η προεκλογική τακτική του κ. Νομάρχη, είναι τελικά και αυτή που μας αξίζει καθώς κανείς από τους παρευρισκομένους δεν αποδοκίμασε την συμπεριφορά αυτή, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που χειροκρότησαν κιόλας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!