tromaktiko: Εκτός αποστολής ο Ζαϊρί, "κλείνει" ο Παπάζογλου

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Εκτός αποστολής ο Ζαϊρί, "κλείνει" ο Παπάζογλου



Χωρίς τον Ζαουάντ Ζαϊρί θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για τον εναρκτήριο αγώνα πρωταθλήματος με τον
 Ηρακλή. Ο αποκλεισμός του Μαροκινού έχει να κάνει με την αποδυνάμωση του οργανισμού του λόγω της νηστείας του "ραμαζανίου" που διανύει τούτες τις μέρες.
Εκτός του 28χρονου διεθνή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος δεν υπολογίζεται και Όσκαρ που φαίνεται ότι κι αυτός δε βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για τη νέα σεζόν. Τέλος, απόντες από την αναμέτρηση του Σαββάτου (28/8) θα είναι ως γνωστόν οι τιμωρημένοι Όλαφ Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Κρίστιαν Νέμεθ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.



H αποστολή των "ερυθρόλευκων" αποτελείται από τους εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.


Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο είναι η εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Χόλεμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου.


Ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-2-3-1, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρτάδο έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις ωστόσο προορίζεται για βασικός.


Παπάζογλου και επίσημα


Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".


Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Πανσερραϊκό, ομάδα που άνηκε μέχρι πρότινος.
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!