tromaktiko: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ( ΒΙΝΤΕΟ )

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ( ΒΙΝΤΕΟ )



Τελευταία μέρα για το Φεστιβάλ Οβριοκάστρου εχθές στην Κερατέα σε μια προσπάθεια του Δήμου και των κατοίκων να σώσουν την περιοχή τους από το να γίνει Χ.Υ.Τ.Α.
Στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ένα καλύτερο και πιο «καθαρό» μέλλον για την περιοχή τους, βρίσκονται και καλλιτέχνες που υποστήριξαν το 4ήμερο Φεστιβάλ Οβριοκάστρου. Ζωντανά στη βραδιά εμφανίστηκε και η Νάντια Μπουλέ, που ερμήνευσε 3 πολύ όμορφα τραγούδια. Η Νάντια, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, μόλις βρέθηκε πάνω στη σκηνή, έδειξε την συμπαράστασή της στους κατοίκους της περιοχής και στην προσπάθειά τους λέγοντάς τους πως είναι σημαντικό αυτό που κάνουν και πως καλά κάνουν και αντιστέκονται.
Η εμφάνισή της μουσικά, ξεκίνησε με το «Μακριά σου Ένα Χρόνο», το οποίο τραγούδησε σε μια δικιά της εκδοχή που ενθουσίασε αλλά και «ανέβασε» το κοινό που αποτελούνταν από ανθρώπους όλων των ηλικιπών. Σειρά είχε το «Εξαρτάται» της Χαρούλας Αλεξίου, ένα τραγούδι που άρεσε ιδιαιτέρως πολύ στο κοινό που έδειχνε να το ευχαριστιέται και να συμμετέχει ενώ είχε ήδη ενθουσιαστεί με τις Live φωνητικές ικανότητες της Νάντιας.
Τρίτη και τελευταία επιλογή για τη Νάντια το Foolish Games της Jewel, ένα τραγούδι που είχε ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία στο Ράδιο Αρβύλα και που έκανε τους παραβρισκόμενους να «ταξιδέψουν» για λίγο.. Είναι από τα τραγούδια εκείνα που δεν τα ακούς πολύ συχνά στις Ελληνικές Συναυλίες και είναι υπέροχο όταν συμβαίνει και πόσο μάλλον με μεγάλη επιτυχία και μέσα από την υπέροχη φωνή της Νάντιας!

Αφού καληνύχτισε, ο κόσμος δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί ενθουσιασμένος αλλά και όσοι δεν την είχαν ξανακούσει έμειναν ιδιαιτέρως έκπληκτοι δίνοντάς της τα συγχαρητήρια τους!

Μια βραδιά που μας άφησε πολλά και έντονα συναισθήματα καθώς ήταν ένας συνδυασμός του καλό τραγουδιού με μια ιδιαίτερη προσπάθεια των κατοίκων.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!