tromaktiko: Απάντηση για φοιτητές

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Απάντηση για φοιτητές




Είμαι φοιτητής στο πολυτεχνείο της Πάτρας..Δεν θα επεκταθώ. Πριν από οτιδήποτε άλλο, ας έρθει εδώ ο κύριος να δει πόσο ασχολούμαστε με τα μαθήματα της σχολής, και κάτω από τι συνθήκες πίεσης..
Για την έλλειψη κουλτούρας τώρα..50 χρονών άνθρωπος κάνει τόσο εύκολα επαγωγικούς συλλογισμούς..και μάλιστα προσφεύγει και σε χαρακτηρισμούς τύπου βρωμόπαιδα. Εύκολοι οι χαρακτηρισμοί κύριε, μπορεί και να εντυπωσιάζουν κάποιους, αλλά δεν ακούσαμε κάτι θετικό για τον έλληνα φοιτητή. Όλα χάλια ε? Για αυτό διαπρέπουν τόσοι νέοι εξωτερικό. Α ναι...το ξέχασα..εκεί γίνονται ξαφνικά επιστήμονες. Γιατί το υπόβαθρο και το ιστορικό του καθενός δε διαδραματίζει κανέναν απολύτως ρόλο..

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Εμείς,οι χωρίς αξίες, είμαστε οι κακορίζικοι των 525 ευρώ..μεγάλος μέρος από τους φοιτητές με αξίες, της ηλικίας σας, με την πολιτική σκέψη, απλά πλημμύρισαν το δημόσιο (ξέρουμε πως)και γαλουχήθηκαν και γαλούχησαν σε νοοτροπίες τύπου αντιγραφής και λαμογιάς, με αποτελέσματα που ζούμε πλεον τα σύγχρονα βρωμόπαιδα σας..
(Προσοχή εγώ δε μιλάω για όλους τους 50αρηδες..σε τέτοιες γενικεύσεις αν θέλει κάποιος να τον πάρουν στα σοβαρά δεν καταφεύγει)

Και μιας και το έφερε η κουβέντα..η αντιγραφή γενικά είναι κάτι εμετικό και δεν έχω καταφύγει ποτέ σε αυτή..αλλά πιστέψτε με ..σε μερικές περιπτώσεις (και δεν είναι θέμα αποκλειστικά αδιαφορίας του φοιτητή)..το ζητάει ο οργανισμός αυτού που βάζει τα θέματα..γιατί τα παράλογα του πανεπιστημίου και την ευθύνη των καθηγητών δεν τη σχολιάσατε..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!