tromaktiko: ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.



Πολλοί λόγιοι και μορφωμένοι άνθρωποι έχουν γράψει για εσάς τους εκλεγμένους άρχοντες όλων των πολιτικών χρωμάτων αυτής της χώρας και τις πράξεις σας (η τις απραξίες σας) αλλά κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία. Τόνοι...
 μελάνη έχουν καταναλωθεί περιγράφοντας την διαφθορά, την ανικανότητα, την γραφειοκρατία, τις μίζες και την αλαζονεία σας. Αλλά όλα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λέει μια παροιμία. Εγώ θα σας θέσω μερικά ερωτήματα που νομίζω είναι στο νου όλων των πολιτών με μία γλώσσα που νομίζω θα καταλαβαίνετε μίας και θεωρώ το μορφωτικό επίπεδο των περισσοτέρων σας ποιο χαμηλό και από την κοιλιά του φιδιού και πιθανόν δεν καταλαβαίνετε η δεν θέλετε να καταλάβετε αυτά που σας λένε οι πολίτες που σας συντηρούν. Λοιπόν διαβάστε τα.

Ρε αλήτες, βρε τσογλάνια, ρε κούτσουρα, έχετε καταλάβει ότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αναισθησίας, ηθικής, ανθρωπιάς και ανευθυνότητας? Πώς σας μπήκε στο στενό μυαλό σας αυτή η τρελή ιδέα ότι όταν εμείς οι κοινοί θνητοί σας εξουσιοδοτήσαμε με την ψήφο μας να χειρίζεστε τα χρήματα μας σας δώσαμε και το δικαίωμα στην κλεψιά, στην απατεωνιά στην ψευτιά και στην κοροϊδία μ' ένα θράσος και ένα ύφος σαν αν πιάσατε τον πάπα από τα' αρχίδια? Ποιος σας είπε ότι με την ψήφο μας σας δώσαμε λευκή επιταγή να λύσετε το οικονομικό σας και αυτό των δισεγγονιών σας ?

Πέστε μου ρε ασήμαντα υποκείμενα τι λέτε στον εαυτόν σας όταν κάθε μήνα τσεπώνετε τους παχουλούς μισθούς που σας παρέχει ο Έλληνας πολίτης από το υστέρημα του για υπηρεσίες που δικαιούται αλλά δεν του παρέχετε? Μπορείτε να αντέξετε την ασχήμια της μουτσούνα σας στον καθρέπτη και να πείτε στον εαυτόν σας ότι τα αξίζετε? Αν ναι, τότε είστε αναίσθητοι, τομάρια του κέρατα και εκτός πραγματικότητας.

Είστε τέτοια ψώνια που η ματαιοδοξία σας, ο κομματισμός σας, ο ατομισμός σας, σας έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν βλέπετε τη ν πραγματικότητα που ζουν αυτοί που σας ταΐζουν? Δεν έχετε ακούσει τι λένε για σας οι πολίτες μόλις απομακρυνθούν αφού σας σφίξουν το χέρι? Δεν έχετε ακούσει να σας αποκαλούν μαλάκες, ψεύτες, κλεφτές βολεμένους, κολόγερους και καραπουτάνες, παράσιτα της κοινωνίας? Μην μου πείτε όχι γιατί θα προσθέσετε κι' άλλο ένα ψέμα στα πολλά που έχετε πει. Αλλά και πάλι εφόσον δεν δείχνει να έχετε ίχνος αξιοπρέπειας και συνειδήσεις δεν θα χάσετε τον ύπνο σας.

Δεν έχετε καταλάβει ότι τα επώνυμα κουστούμια που φοράτε δεν κρύβουν την κουρελιασμένη σας υπόληψη? Δε σας μύρισε το ότι όσο ακριβή να είναι η κολόνια σας και τα αρώματά σας και όσο ποιο πολύ απ' αυτήν πασαλείψετε πάνω σας θα συνεχίσετε να βρωμάτε χειρότερα από έναν απόπατο σε μία χωματερή?

Ρε ρεμάλια πώς σας αντέχει το καλάμι που καβαλήσατε και που βρίσκετε το θράσος να ψευδολογείτε ξεδιάντροπα, να βουτάτε τα χέρια σας στις τσέπες μας, να μας πιάνετε τον κώλο και να αποδοκιμάζετε την αξιοπρέπεια μας με κάθε ευκαιρία ?

Δεν μου λέτε βρε αρχιλιγούριδες, κουφάλες του κερατά, πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των πολιτών παρά να καταναλώνετε όλον σας τον χρόνο στο γκομενιλικι, στις δεξιώσεις, και στα δικαστήρια αποκρούοντας κατηγορίες δωροδοκίας, απατεωνιάς και κλεψιάς?

Δεν βλέπετε ρε στραβομάρες, στενόμυαλοι μικρόψυχοι, ότι όταν εσείς κυνηγάτε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες υπομονεύετε το εθνικό μας συμφέρον και όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό όπως λέει και ο Μητροπάνος? Μιλήστε ρε καθάρματα, το κάνετε εσκεμμένα? Εγώ ως απλός πολίτης νομίζω ότι αφελείς δεν είστε. Αλλά αναρωτιέμαι: μήπως κάποιοι από εσάς τα παίρνετε χοντρά για να δημιουργείτε αυτήν την εντύπωση παραπλήσιας και διχασμού της χώρας? Μήπως έχετε πουλήσει την ψυχή σας στους εχθρούς της χώρας για τριάντα τάλαντα. Πουλημένοι κολομπαράδες!

Και όσοι από εσάς μεγαλομανείς χαραμοφάηδες κοιλαράδες ανησυχείτε για την υστεροφημία σας δεν έχετε καταλάβει ότι ο λαός σκατόψυχους θα σας ανεβάζει και σκατόψυχους θα σας κατεβάζει και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα κατουρήσει και στον τάφο σας?

Όλα αυτά μάλλον να τα έχετε καταλάβει αλλά η περιφρόνηση, η δημαγωγία, και αδιαφορία γ' αυτούς που σας ψηφίζουν και σας ταΐζουν σας έχουν τυφλώσει. Η ηθική και πνευματική σας σαπίλα δεν βρίσκει πάτο. Οι λέξεις ντροπή και φιλότιμο είμαι σίγουρος σας είναι άγνωστες.

Πρόσφατα ένας κολλητός μου φίλος σε μια από τις συζητήσεις μας μου είχε πει ότι ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι τούρκοι, ούτε οι σκοπιανοί ούτε οι αμερικάνοι. Ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας μου είπε εμφατικά είναι ο Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι για εσάς μιλούσε.


Ευχαριστώ
ΛΠΗ
Λεωνιδιο Αρκαδιας
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!