Υλικά
400 γρ. πολτοποιημένοι ώριμοι γιαρμάδες
200 γρ. ροδάκινα
2 φέτες πεπόνι
150 γρ. νερό
150 γρ. ζάχαρη
χυμός από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν. Μόλις πάρουν βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον πολτό από τα φρούτα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σ’ ένα μπολ και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε μισή ώρα, το βγάζουμε και το χτυπάμε με ένα χτυπητήρι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία περίπου 6 φορές ανά μισή ώρα.
Μόλις είναι έτοιμη η γρανίτα σας, σερβίρετε σε ποτήρια με χοντρά καλαμάκια ή με μακριά κουτάλια
Πηγή http://eimaimama.blogspot.com