tromaktiko: Aπάντηση στην φίλη που μιλάει για τα μέτρα της κυβέρνησης και συμφώνει σε πολλά απο αυτά‏

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Aπάντηση στην φίλη που μιλάει για τα μέτρα της κυβέρνησης και συμφώνει σε πολλά απο αυτά‏



Διαβάζοντας το κείμενο της συνομιλικής μου , συμφώνησα σε πολλά.. Και έγω λυπάμαι τους ηλικιωμένους που μετράνε τα...
 λεφτά , μα πιο πολύ λυπάμαι τους νέους που το κάνουν αυτό και που δουλεύουν σε δύο και τρείς δουλειές απλά για να βγάλουν τα έξοδα τους..Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί μια γυναίκα στο Δημόσιο να πέρνει σύνταξη απο τα 45 της αλλά για σκεφτείτε αν οι γυναίκες - δασκάλες έχουν την ίδια όρεξη και υπομονή να διδάξουν με αγάπη και κατανοήση τα παιδιά όπως μια μικρότερη δασκάλα..

Και έγω συμφωνώ με τις άδειες φορτηγών και με το σχέδιο της κυβέρνησης να ελευθερωθεί το επάγγελμα αλλά δεν ξέρω κανέναν φορτηγατζή που να είναι πλούσιος και να βγάζει μέσα σε ένα χρόνο όσο δεν βγάζουν όλοι οι υπόλοιποι μέσα σε ένα χρόνο . Και επειδή η οικογενειά μου, οι φίλοι των γονιών μου απο πάππου προς πάππου ασχολούνται με το επάγγελμα του φορτηγατζή μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι κανένας τους δεν είναι πλούσιος . Αντίθετα δουλεύουν απο τις 6 το πρώι μέχρι πολύ αργά κάποιες μέρες της εβδομάδας με μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα σπίτ! ι και μια άδεια φορτηγού ( και αυτό για λίγο ακόμα καιρό).

Μα πιο πολύ απο όλα με θλίβει το γεγονός οτι έγω και οι κάποιοι συνομηλικοί ( όχι οι βολεμένοι ) είμαστε και θα παραμείνουμε άνεργοι για αρκέτο καιρό..Με θλίβει το γεγονός που δεν μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και πλέον αυτό μου φαίνεται ουτοπικό..!! έστι λοιπόν αγαπητό μου τρομακτικό οι νέοι είμαστε οι πιο αδικημένοι!! Και έμας λυπάμαι πιο πολύ απο όλους..
 
ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!