tromaktiko: Μέχρι την Τετάρτη θα έχει πιάσει… λιμάνι ο Μόισες

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μέχρι την Τετάρτη θα έχει πιάσει… λιμάνι ο Μόισες




Σε συμφωνία με τον Μόισες Ουρτάδο φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ για να συμφωνήσουν στο ποσό που θα δώσουν στους Καταλανούς για τη μετακίνηση του 29χρονου αμυντικού μέσου και εκτιμούν ότι μέχρι την Τετάρτη το θέμα θα έχει κλείσει θετικά.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας της Βαρκελώνης τα έχει βρει με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 850-900 χιλ. ευρώ. Την ίδια ώρα, η ομάδα του φέρεται να αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ η πρώτη πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί η διαφορά του 1,5 εκατ. ευρώ να μοιάζει μεγάλη, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση εκτιμάται ότι το «χάσμα θα γεφυρωθεί» και το «αγαπημένο» παιδί του Βαλβέρδε θα ξανασυνεργαστεί με τον… μέντορά του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι περιπτώσεις των Ζαβάντ Νεκουνάμ και Γουίλιαμ Βενκέρ περνούν σε δεύτερο πλάνο. Ο Ιρανός θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή αν χαλάσει η μεταγραφή του Ουρτάδο, ενώ ο ελπιδοφόρος 22χρονος Γάλλος μπαίνει… μετά τον «Νέκο» σε σειρά προτεραιότητας, αφού για την ώρα ο «τσινγκούρι» έχει ζητήσει μόνο έναν παίκτη για τη θέση του ανασταλτικού μέσου.

Περισσότερα http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=12434
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!