tromaktiko: Απαντήσεις: Εθνική Ελλάδος - Ντροπή

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Απαντήσεις: Εθνική Ελλάδος - Ντροπή



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΙΤΣ,

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΦΟΚΛΗ,ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ 4 ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!ΟΛΟ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΝΤΡΟΠΗ,,,,,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------

Παρατηρω καποιους Ολυμπιακους να εχουν ξεσηκωθει κατα της δικης μας εθνικης ομαδας μπασκετ και εχω να πω απλα ελεος , να ειμαστε ολυμπιακοι αλλα πανω απο ολα ειμαστε Ελληνες και επιπλεον ναι πρωτοι οι Σερβοι το ξεκινησαν , αμαν πια επειδη μισουν τον Φωτση που ειναι ΠΑΟ εγιναν υποστηρικτες των Σερβων που χτυπησαν πισωπλατα ελεος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΘ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΦΕΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΑΣ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

----------------------------------------

Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα κατεφημισμον «αδέρφια μας» οι Σερβοι έδειξαν το πόσο εριστικοι είναι ! Με τον Ιβκοβιτς να παραληρει στον πάγκο προκαλώντας και να δέχεται δυο τεχνικές ποινές και τα όσα ευτράπελα ακολούθησαν θα πρεπε η ΕΟΚ να αποβάλει κάθε Σερβο από το Ελληνικο πρωτάθλημα..ή να τους διακόψει τα συμβόλαια για ένα χρόνο, για να μάθουν να σέβονται το ψωμί που τρώνε εδώ πέρα.


Αυτός είναι ο σεβασμός που εισπρατουμε σαν Ελληνες από τα κατα τ´αλλα αδέρφια μας...
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
---------------------------------------
Αγαπητή μου φίλη θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως λεκτικές αψιμαχίες σε ένα αγώνα μπάσκετ είναι ένα καθημερινό φαινόμενο το γηπέδων . Εδικά σε ένα άθλημα όπως το μπάσκετ . Αν έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ ίσως θα με καταλάβαινες καλύτερα . Αλλά στην Ελλάδα είμαστε ειδικοί επί παντός επιστητού!!! Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που χρεοκοπήσαμε ( Η Ελληνική νοοτροπία του αρχοντοχωριάτη των τελευταίων 30 χρόνων ) !!!


Αν την επόμενη φορά που σε βρίσει κάποιος εσύ του ρίξεις μπουνιά η καρεκλά δεν νομίζω να υπάρχει δικαστήριο που θα σε αθωώσει για την ενέργεια σου αυτή . ( ίσως να έχεις και νομικές γνώσεις ) .

Ο κύριος θα μπορούσε να του ανταποδώσει την βρισιά αν θίχτηκε τόσο πολύ . Να σου θυμίσω πάντως , πως ο εν λόγο κύριος είχε ξαναπλεχτεί σε καυγά , στο Ελληνικό πρωτάθλημα πάλι πυγμαχώντας . Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ;

Απορώ που δεν σε σοκάρισε πως 2-3 λευκοί έριχναν πισώπλατα μπουνιές στον Σοφοκλή !!! Ελπίζω να μην σε χαλάει το χρώμα του !!!
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------

Απορώ πως μπορεί μια Ελληνίδα (έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον) να αποκαλεί "αδέρφια" μας αυτούς που έχουν αναγνωρίσει τη Βαρδάσκα με το όνομα "Μακεδονία". Επιτέλους αυτό το μίσος κατά του Ελληνισμού πρέπει κάποτε να σταματήσει. Αν ντρέπεστε κυρία μου για την Ελλάδα, μπορείτε να υποστηρίξετε όποιαδήποτε χώρα θέλετε αλλά μη προβακάρετε την Ελλάδα μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------

ΙΣΑ ΙΣΑ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΦΤΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ, Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ) ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ1.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΚΟΥ Ε! ΝΙΩΣΕ ΝΤΡΟΠΗ Η ΚΥΡΙΑ.ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ BALLANCE .

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ

-------------------------------------

Φιλη αναγνωστρια καλο θα ηταν να μην ξαναδεις την Εθνικη αν ντρεπεσαι.Οσο για τις ηλιθιοτητες του στυλ "οι σερβοι ειναι αδερφια μας" πρεπει να χωρεσεις καλα στο μυαλουδακι σου πως δεν υπαρχουν και δεν υπηρξαν ποτε αδερφια για τους ελληνες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------

Οπως τα λες τα πραγματα κυρια μου,μονο Ελληνιδα δεν εισαι.

Οπως γραφει και το Τρομακτικο το ολο θεμα αρχισε απο το κωλοπαιδο τον Θεοδοσιτς.
Ο εν λογω παικτης δεν ειναι πρωτη φορα που διμιουργει προβλημα με τη φανελλα της εθνικης του.
Και το 2008 στο EYROBASKET παλι προβλημα ειχε διμιουργησει.
Παλι το επαιζε τσαμπουκας και ευτηχως απο επεμβαση των ποιο ψυχραιμων και του διαιτητη ειχαν αποφευχθει τα χειροτερα τοτε.
Αν διαβασεις το ποστ του Τρομακτικου με τιτλο"Ξυλο στο ΟΑΚΑ"θα δεις οτι στο κομματι με τις μπουνιες την αρχη δεν την εκανε ο Σχορτσιανιτης αλλα ο Νενταν Κριστιτς και ο Σχορτσιανιτης ανταπεδωσε.
Ο Μπουρουσης πηγε και τους χωρισε,σταματησε ο Σχορτσιανιτης και το κωλοπαιδο ο Κριστιτς πεταξε καρεκλα στον Μπουρουση ο οποιος τραυματιστηκε στο κεφαλι.
Αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι ο Φωτσης ανταλλαξε μερικα μπινηλικια με τον Θεοδοσιτς και ο Θεοδοσιτς αρχισε πρωτος τις μπουνιες!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ???? Ε,ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------

Ότι να 'ναι ρε! Θα μας τρελάνεις ρε κοπελιά; Πόσο μπάσκετ έχεις δει άραγε στη ζωή σου; Δεν είναι θέμα μαγκιάς , ούτε είναι σωστό να παίζεις ξύλο . Η διαφορά στα αντρικά σπορ είναι πως όταν γίνει μια στραβή , προσπαθείς να χωρίσεις μεν όποιον μαλώνει , αλλά αν χρειαστεί θα μπεις και μέσα στη φασαρία. Θα δέρνουν τους δικούς σου και εσύ θα κοιτάς; Από πότε εξορθολογίστηκε το να είσαι κότα; Νομίζεις πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο κόσμο θα αντιδρούσε διαφορετικά αν θίγονταν κάποιος δικός της; Αν ναι , φαίνεται και ποια είναι η σχέση σου με τον ομαδικό αθλητισμό.

Και τέλος , εννοείται πως δε δικαιολογούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές από επαγγελματίες αθλητές , οι οποίοι πρέπει να αποτελούν πρότυπα υγιούς συμπεριφοράς πρώτα από όλα. Αλλά άλλο είναι να αποδοκιμάζουμε κάτι τέτοιο και άλλο να εκφράζουμε μια τέτοια ακραία θέση κατά των δικών μας παιδιών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------

ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ, ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΤΣ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------

Τιμωρια τωρα σε ολους τους. ειδατε ποσα μικρα παιδια ηταν στο γηπεδο?ηθελα σημερα να παρω το παιδι μου και να παω...ευτυχως δεν πηγαμε!αυτο ειναι το παραδειγμα που δινουν.απαραδεκτες δηλωσεις και απο τσαρτσαρη για τους σερβους που οπως ειπε τρωνε ψωμι στην ελλαδα!!!μιλαγε για τον τεοντοσιτς!ειμαι φανατικος ολτμπιακος αλλα ξερω να βλεπω την αληθεια.ντροπη και στο φωτση θα επρεπε να ντρεπεται.ντροπη στουσ διαιτητες που ηταν προκληκτικοι και! εκνευρισαν τους σερβους.ντροπη στον τεοντοσιτς που ηταν τουλαχιστον απαραδεκτος.ντροπη στον "καρεκλα" που πρεπει να φαει την μεγαλυτερη τιμωρια.τιμωρηστε τους ολους ανεξεραιτως!!!οπως και τον φιλαθλο που μπηκε μεσα.τζαμπα μαγκας... και ενα μπραβο στο διαμαντιδη που ηταν απο τους ελαχιστους που προσπαθησε να το μαζεψει...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------

Το ποιος ξεκίνησε τα επισόδια, το ξέρουμε χρόνια τώρα, αυτοί που ρίχνουν μια ζωή λάδι στη φωτιά. Οι διαιτητές (έλληνες) γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα μπάσκετ. Στο σημείο που δόθηκαν οι τεχνικές ποινές το γνωστό momentum για τους μπασκετικούς αλλά και αθλητικούς φίλους, το είχαν οι Σερβοι.


Εγω δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο τσαμπουκαλεύτηκε ο Φωτσης. Αν κάνω φάουλ, το σφυριξει ο διαιτητής, σηκώσω το χέρι και το αποδεκτώ, είναι μπασκετικά δόκιμο να έρθει ο αντίπαλος και να μου ζητήσει τα ρέστα??? Πόσο μαλλον όταν είναι ο αρχηγός μιας Εθνικής ομάδας. Ξήλωμα το εθνόσημο από τον κύριο Φωτση, γιατι δεν θέλω να με εκπροσωπούν ψευτοτσαμπουκάδες. Τα βλέπουμε στην πολιτική, να τα βλέπουμε και στον αθλητισμό?? Φτάνει!!!
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
-----------------------------------
 
ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΞΙΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΙΑ Κ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ!!! ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΟΤΣΗ-ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΑΖΑΝ ΞΥΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ...ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ PARTIZAN KAI ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ EUROVISION ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕÎ! �Ο ΒΙΑΙΑ...ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑΣ...ΦΩΤΣΗΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΛΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΚΑΛΗ...ΠΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ Î! �ΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΤΛ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...! ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜUNDOBASKET...!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ , ΤΗΝ "ΑΣΧΕΤΗ" ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΩ Κ 1 ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ? Η' ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ Η' ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ... ΑΜΦÎ! �ΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ - ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΦΑΝΕΛΑ" ... ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - ΟΜΑΔΑ ....ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ - ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΙΔΕΑ ΤΗΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ...ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ PARTIZAN KAI ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ EUROVISION ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕÎ! �Ο ΒΙΑΙΑ...ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑΣ...ΦΩΤΣΗΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΛΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΚΑΛΗ...ΠΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ Î! �ΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΤΛ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...! ! ΖΗΤ Ω ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜUNDOBASKET...!!!


ΥΓ1:ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΑΚΑ

ΥΓ2:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------
Εγω ντρεπομαι που υπαρχουν κατι ατομα που το παιζουν εξυπνοι και λενε βλακειες και μαλιστα δημοσιως. Νεα παιδια ειναι, βραζει το αιμα τους. Σπρωχναμε και μεις λιγο, εσπρωχναν και αυτοι λιγο και με την πρωτη σπιθα αναψε. Δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια οι Σερβοι. Αφου κυρια μου μιλας για μπασκετ δεν εχεις δει ποσες φορες ο παικτης που δεχτηκε το σκληρο φαουλ ζηταει τα ρεστα? Ακομα και μεταξυ μας το κανουμε στην αλανα. Ο Τεοντοσιτς εψαχνε ευκÎ! �ιρια. Δεν εχω δει αλλες φορες σε κοκορομαχιες ο ενας παικτης να τραβαει μπουνια στον αλλο. Για τον κυριο Κρστιτς που πεταξε καρεκλα και χτυπησε τον Γιαννη τον Μπουρουση που στο κατω κατω πηγε να τους χωρισει δεν εχετε κυρια μου να πειτε τιποτα?

Η Ελλαδα και η Σερβια δεν θα αποκλειστουν απο το Μπουντομπασκετ γιατι ειναι μαζι με την Ισπανια οι μεγαλυτερες ομαδες της Ευρωπης. ΟΚ. Εγιναν καποια επεισοδεια. Νομιζω οτι ο Κρστιτς που παιζει στην Αμερικη μπασκετ μπορει να θελει να ζητησει και συγγνωμη οταν το ξανασκεφτει. Οπως και ο Σοφο.
Στην κοντρα ομως Φωτση-Τεοντοσιτς δεν φταιει μονο το φαουλ. Σκεφτειτε σε ποιες ομαδες παιζουν και τα δυο παιδια. Εχουν αλλου ειδους κοντρα. Αμα το φαουλ το ειχε κανει ενας οποισδηποτε αλλος Σερβος και ο Φωτσης πηγαινε να του ζητησει τα ρεστα, μπορει να ανταλασσαν κανα γαλλικο αλλα μεχρι εκει. Το καταντημα μας ειναι οτι ξενους αθλητες που παιζουν στην Ελλαδα τους εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας. Δεν νομιζω οτι ο Τεοντοσιτς θα πλακωνοταν με τον Αρχηγο αν δεν επαιζε στον Ολυμπιακο.

ΥΓ: Αμα δεν ξερεις απο μπασκετ, μην μιλας. Εκτιθεσαι με το να λες ασυναρτησιες. Οι εθνικες ομαδες και δη αυτη του μπασκετ ενωνουν ολους τους Ελληνες. Ανεξαρτητα αν ειναι Βαζελοι, Γαυροι, Χανουμια, Σκουληκια κλπ κλπ. Αυτη η ομαδα που βγηκε δευτερη καλυτερη στον κοσμο πριν 4 χρονια και που περυσι πηρε χαλκινο και πριν 5 χρονια χρυσο στην Ευρωπη μας ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, την ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ, την ΑΓΑΠΑΜΕ και ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ. Γι αυτο αλλωστε ειναι η επισημη αγαπημενη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!