tromaktiko: Στην Αθήνα ο Σάτο. "Είμαι πράσινος"

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στην Αθήνα ο Σάτο. "Είμαι πράσινος"



Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό και την ανυπομονησία να αρχίσει δουλειά υπό τις
 οδηγίες του του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Ρομέιν Σάτο κατά την άφιξή του στην Αθήνα.
Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ δήλωσε αρχικά: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη και είναι κάτι εξαιρετικό που είμαι μέλος του. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό πιστεύοντας ότι θα πετύχω. Έπαιξα τρία χρόνια αντίπαλός του και γνωρίζω αρκετούς από τους συμπαίκτες μου και λίγο τον προπονητή. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ. Έχω πολλά ακόμα να μάθω και στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το συντομότερο".



Ερωτηθείς για τους λόγους που προτίμησε την πρόταση του Παναθηναϊκού από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, ο πρώην παίκτης της Σιένα είπε: "Είναι δύσκολο να απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως συνεχίζω να φοράω τα ίδια χρώματα. Είμαι «πράσινος». Γνωρίζω για την αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και πιστεύω θα είμαι έτοιμος όταν έρθουν αυτά τα παιχνίδια".



Τέλος, ο Σάτο μίλησε για τους οπαδούς του τριφυλλιού λέγοντας πως "είναι οι καλύτεροι. Γεμίζουν το γήπεδο, έχουν παλμό και φοβερό πάθος".
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!