tromaktiko: Διατάραξη κοινής ησυχίας στο Μαρούσι

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Διατάραξη κοινής ησυχίας στο Μαρούσι



Τελικά εμείς οι ήσυχοι εργαζόμενοι πολίτες που δουλεύουμε από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βραδυ ποτε πρέπει να ξεκουραζόμαστε?

Κάθε βραδυ στην πλατεία του μουσείου φυσικής ιστορία του Αμαρουσίου στην Κυπριων Αγωνιστών και Θ.Καιρη μαζεύεται μια παρέα από νεαρά άτομα τα οποια μέχρι τις 3 η ώρα τα ξημερώματα μιλάνε, γελάνε, ακουνε μουσικη, βρίσουν, τσακώνονται, πίνουν μπύρες, έρχονται φίλοι με αμάξια και μηχανές κλπ..κλπ. Το αποτέλεσμα είναι ότι λόγο καλοκαιριού όπου τα παράθυρα είναι ανοιχτά η φασαρία μέσα στην ησυχία τις νύχτας είναι ανυπόφορη.
Στο παρελθόν είχαν γίνει κάποιες παρατηρήσεις στην εν λόγο παρέα, καθώς επίσης και για καταστροφές που έκαναν σε λάμπες και παγκάκια του πάρκου χωρίς αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω ότι είναι νεαροί οι οποιοι έχουν βρει αυτό το σημειο για να κάνουν τα χαζό-ξενυχτια τους αλλα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία τα τριγύρω σπίτια έχουν σοβαρό πρόβλημα.
Αστυνομία περναει τακτικά από το σημείο αυτό αλλα δεν έχει μια φορα σταματήσει να δει τι κάνουν τέτοια ώρα αυτά τα παιδιά εκεί και να κανει συστασεις για διαταραξη της κοινης ησυχιας.
Να πάρο την αστυνομία σήμερα το βραδυ η να βγω έξω την νυχτα με και οποιον πάρει ο χάρος?
Η αστυνομια απο παλαιοτερες καταστασεις ξερω οτι δεν θα κανει τιποτα. Μια παρατηρηση και την αλλη μερα παλι εκει θα ειναι.  Θα δουμε τι θα γινει.................


Αναγνωστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!