tromaktiko: Στα δικαστήρια για το παιδί η Έλλη Κοκκίνου

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στα δικαστήρια για το παιδί η Έλλη Κοκκίνου



Για τρίτη φορά θα βρεθούν στα δικαστήρια η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, που συνεχίζουν την διαδικασία του διαζυγίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο επίκεντρο της διαμάχης έχει βρεθεί ο γιός τους, που αυτή την περίοδο μένει με την μητέρα του στο καινούργιο της σπίτι.
Τόσο η Έλλη, όσο και ο Παναγιώτης αγαπούν τον μικρό όσο τίποτα στον κόσμο. Ακόμα και μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, κανείς δεν έφυγε από το σπίτι για χάρη του μικρού Αλέξανδρου, προκειμένου να μεγαλώσει με ηρεμία και να μην αντιληφθεί ότι οι δικοί του δεν θα είναι πια ζευγάρι. Μάλιστα, πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή για σχόλια.
Μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου τον περασμένο Απρίλιο, το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε μια άλλη διαδικασία: αυτή των ασφαλιστικών μέτρων που θα καθόριζαν την επικοινωνία του 4χρονου με τον πατέρα του, το ποιος θα έχει την προσωρινή επιμέλεια και το ύψος της διατροφής που θα έδινε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με το παιδί μετακόμισαν σε καινούργιο διαμέρισμα στη Βούλα, ενώ ο επιχειρηματίας συνέχισε να μένει στο σπίτι τους. Αν και αρχικά είχαν συμφωνήσει να καθορίσουν μεταξύ τους τα θέματα που αφορούν στο παιδί, τελικά δεν τα βρήκαν, ενώ έκριναν σκόπιμο να συμβουλευτούν και παιδοψυχολόγο.
Όπως αναφέρει το περιοδικό «People», ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να έχει εκείνος την επιμέλεια του μικρού και όχι η Έλλη και κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αν ο πατέρας ζητήσει την επιμέλεια.
Σύμφωνα με την δεύτερη απόφαση του δικαστηρίου, ο επιχειρηματίας παίρνει τον Αλέξανδρο δύο απογεύματα την εβδομάδα και 36 ώρες το δεκαπενθήμερο, ενώ ορίζεται πως ο μικρός θα κάνει 20 ημέρες διακοπές με τον μπαμπά του τον Αύγουστο και κάποιες από τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Μέχρι τις 26 Αυγούστου, Έλλη και Παναγιώτης έχουν προθεσμία να ασκήσουν τακτική αγωγή ώστε να πάρουν την οριστική απόφαση του δικαστή για την επιμέλεια του γιού τους.
ΠΗΓΗ : star

Δείτε τι είχε πει η Έλλη για τον χωρισμό της στο «Gala»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!