tromaktiko: H ασχετοσύνη της COSMOTE!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

H ασχετοσύνη της COSMOTE!



Διάβασα στη σελίδα της cosmote την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι, από 1/10/2010, για τα προγράμματα «Cosmote At Home 700» και «Cosmote At Home 500+60» ισχύουν τα εξής:
Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεων προς Εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Διεθνείς κλήσεις αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 45 δευτερόλεπτα.
Ο ρυθμός χρέωσης μετά την ελάχιστη διάρκεια χρέωσης εξακολουθεί να είναι ανά δευτερόλεπτο.

Η χρέωση για εθνικές κλήσεις προς τα Εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Vodafone/Wind/Q μειώνεται από 0,0029 ευρώ/δευτερόλεπτο σε 0,0028 ευρώ/δευτερόλεπτο (από 0,1757 ευρώ/λεπτό σε 0,1654 ευρώ/λεπτό).
Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των ως άνω Προγραμμάτων έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας."

Πήγα λοιπόν σε κατάστημα ΟΤΕ να διακόψω τη σύμβασή μου βάσει της ανακοίνωσής αυτής και δήλωσαν πλήρη άγνοια για το θέμα! Πήραν τηλέφωνο την COSMOTE για να μου δώσει κωδικό διακοπής, αλλά μου είπαν ότι θα πληρώσω αν φύγω πριν συμπληρωθεί χρόνος.Τους είπα για την ανακοίνωση που σας παραθέτω, ούτε αυτοί ήξεραν.Επέμεναν ότι θα πρέπει να πληρώσω κι ότι δεν κατάλαβα καλά την ανακοίνωση.Πήρα μετά από το σπίτι μου την COSMOTE μήπως και πετύχω κάποιον υπάλληλο που γνώριζε περισσότερα, με συνέδεσαν με το τμήμα διακοπής συμβολαίων, πάλι δεν ήξεραν τίποτα! Και ερωτώ: Μπορεί κάποιος υπέυθυνος επιτέλους από την COSMOTE να μου απαντήσει τι εννοεί τελικά η τελευταία σειρά της ανακοίνωσης περί του δικαιώματος καταγγελίας της σύμβασης εντός 1 μήνός από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!