tromaktiko: Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά



Με αφορμή το δημοσίευμα που κάνατε για τον νέο και «άφθαρτο» υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιάννη Βουτσινά με την ΝΔ...
θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω όχι τόσο για δυσφήμηση του εν λόγω κυρίου γιατί προσωπικά δεν μου έχει κάνει κάτι αλλά ποιό πολύ προς ενημέρωση των αναγνωστών του tromaktikou για το ποιόν της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων που εκλέγονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα σε θέσεις στις οποίες λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή των πολιτών.

Οι πληροφορίες που θα σας παραθέσω είναι γεγονότα που δεν έχω την δυνατότητα να σας τα αποδείξω αλλά μπορείτε εύκολα να τα διασταυρώσετε εσείς.

Ο κύριος σαν μαθητής του Λυκείου τελείωσε Τεχνικό Λύκειο (νομίζω κιόλας ότι είχε επαναλάβει τάξη αλλά διασταυρώστε το γιατί δεν είμαι σίγουρος) και πέρασε στο ΤΕΙ Λογιστικής του Πειραιά (ψάξτε γιατί δεν γνωρίζω αν πέρασε απευθείας στο τμήμα του Πειραιά ή ήρθε σε αυτό με μεταγραφή) χωρίς εξετάσεις γιατί τότε ίσχυε το σύστημα όπου περνούσες μόνο με το βαθμό του απολυτηρίου αν ήταν υψηλός. Ο κύριος έβγαλε πολύ υψηλή βαθμολογία παρόλο που δεν ήταν από τους καλύτερους μαθητές τις προηγούμενες χρονιές (μήπως έσπρωξαν λιγουλάκι οι καθηγητές με το ανάλογο αντάλλαγμα;). Από κει και πέρα δεν γνωρίζω πως τελείωσε το ΤΕΙ. Να σημειώσω πως εκμεταλλεύτηκε να φοιτήσει στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής λόγω τις ιδιότητας του που του έδινε ο νόμος, ως δημοτικός σύμβουλος κατι το οποίο δεν είναι μεμπτό. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του κυρίου, κ. Γεράσιμος Βουτσινάς λογιστής-φοροτεχνικός στο επάγγελμα έχει παρελάσει και από τα δύο μεγάλα κόμματα. Όταν λοιπόν «κάηκε» πολιτικά αποφάσισε να ρίξει τον γιό του στην «πολιτική αρένα» και να κινεί αυτός τα νήματα.

Επίσης να αναφέρω ότι ο κύριος σαν ναύτης όταν υπηρετούσε την θητεία του ενεπλάκη σε επεισόδιο ξυλοδαρμού με ανώτερο του αν και δεν γνωρίζω αν είναι καταγεγραμμένο.

Σας παραθέτω ακόμα link για ένα ακόμα περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε συμμετοχή ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και δεν γνωρίζω την περεταίρω κατάληξη του γεγονότος(κλικ!).


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!