tromaktiko: ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ: Τέρας βίασε 12χρονη με προβλήματα νοητικής υστέρησης

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ: Τέρας βίασε 12χρονη με προβλήματα νοητικής υστέρησης



Φρίκη...
Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στην Αμαλιάδα, όπου η 12χρονη είχε ακολουθήσει τη μητέρα της με τον φίλο της. Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη και αύριο οδηγείται στον ανακριτή.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
Ο 31χρονος μαζί με φίλο του, ο οποίος γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης, ήρθαν στη Λαμία από την Αμαλιάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η μητέρα είχε σχέση με τον έναν από τους δυο.  Αποφάσισε μαζί με τη 12χρονη, να ακολουθήσει τους δύο άνδρες στην Αμαλιάδα, όπου κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της πόλης και έμειναν σε δύο δωμάτια του ξενοδοχείου στο ένα ο 31χρονος με τη 12χρονη και στο άλλο η μητέρα της με το γνωστό της.  Την επόμενη ημέρα το κορίτσι είπε στη μητέρα του, ότι ο 31χρονος την είχε βιάσει το προηγούμενο βράδυ, και κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας το περιστατικό.
Ο 31χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, που του απήγγειλε κατηγορία για βιασμό ανήλικης σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Χθες ο 31χρονος ζήτησε εκ νέου και έλαβε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο. Εν τω μεταξύ εξετάζονται από τις αρχές όλα τα στοιχεία, για να εξακριβωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος της μητέρας.

http://www.lamiareport.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!