tromaktiko: Πορτογαλία - Κύπρος 4-4

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πορτογαλία - Κύπρος 4-4



Στο πιο συγκλονιστικό και χορταστικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eυρωπαϊκού...


 Πρωταθλήματος 2012, η Κύπρος απέσπασε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πορτογαλία, ισοφαρίζοντας στο 89' με τον Αβραάμ σε 4-4.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ με τον Στάθη Αλωνεύτη στο 3ο λεπτό. Η απάντηση των Λουζιτανών ήταν άμεση (ισοφάριση από τον Αλμέιδα στο 8'), όμως ο Κωνσταντίνου είχε διαφορετική άποψη, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 11'. Οι δύο αντίπαλοι πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς ο Μεϊρέλες έκανε το 2-2 στο 29'.



Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη φορά τα ηνία στο ματς με τον Ντάνι στο 50', αλλά ο Οκκάς δεν άφησε και πάλι σε... χλωρό κλαρί τους Πορτογάλους ισοφαρίζοντας στο 57ο λεπτό. Με το ίδιο πείσμα οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-3 στο 60' με τον Φερνάντες και φτάνοντας προς το φινάλε όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας θα έληγε με νίκη της ομάδας του Kάρλος Κεϊρός.


Στο 89ο λεπτό, όμως, ο Ανδρέας Αβραάμ "πάγωσε" το "Ντομ Αφόνσο Ενρίκε" του Γκιμαράες, γράφοντας το τελικό και εντυπωσιακό 4-4!
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!