tromaktiko: "Δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ" γράφουν οι Αλγερινοί

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"Δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ" γράφουν οι Αλγερινοί



Την πεποίθηση πως Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, εκφράζει ο αλγερινός Τύπος με...


 δημοσίευμα της "Le Buteur", να αναφέρει πως ο επιθετικός της Ένωσης δύσκολα θα φοράει τα κιτρινόμαυρα και μετά τον Ιούνιο του 2011.
Στο εν λόγω δημοσίευμα της αλγερινής εφημερίδας, τονίζεται χαρακτηριστικά: "Ως γνωστόν, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον Ραφίκ Τζιμπούρ για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Πεπεισμένοι από το επίπεδο που έδειξε ο επιθετικός της ΑΕΚ στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν, η διοίκηση θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να μείνει και μετά τον Ιούνιο του 2011.



Από την πλευρά του ο Τζιμπούρ, ο οποίος αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα της Αλγερίας στο παιχνίδι με την Τανζανία, αρνείται να συζητήσει για το άμεσο μέλλον του με την ομάδα. Παίκτης με εκπληκτική ντρίμπλα, ο Τζιμπούρ εξακολουθεί να προτιμά να περιμένει. Ο Αλγερινός επιθετικός περιμένει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες καλύτερες και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο. Ειδικά από τη στιγμή που η συμμετοχή του στο Europa League θα του επιτρέψει να λάμψει και να προσελκύσει το επόμενο καλοκαίρι το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρώπης".


Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στην ατζέντα της ΠΑΕ ΑΕΚ, το ραντεβού με τον Τζιμπούρ προκειμένου να γίνει η συζήτηση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, βρίσκεται σε προτεραιότητα.
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!