tromaktiko: Σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου μέχρι να φύγει το ΔΝΤ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου μέχρι να φύγει το ΔΝΤ



Φτάσαμε ένα βήμα πριν τη μεγάλη εκδήλωση. Έχουμε μαζέψει περισσότερες από70.000 δηλώσεις συμμετοχής. Τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε δυναμικότερα. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι που μας στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση.
Εκεί θα δώσουμε βαρύτητα. Όχι στη συλλογή περισσότερων δηλώσεων συμμετοχής.Δεν χρειαζόμαστε άλλες δηλώσεις. Χρειαζόμαστε έμπρακτη συμμετοχή! Πρέπει να δώσουμε πλέον τη μάχη εκτός της σελίδας μας: Οι κάτοιχοι Blog που μας στηρίζουν αναρτούν το banner που σχεδιάσαμε για την περίσταση. Το βάζουμε φάτσα-φόρα (λίγες μέρες έμειναν).
Καλούμε και ενημερώνουμε τους φίλους μας στο Facebook
Ενημερώνουμε με το Twitter
Δημιουργούμε εκδηλώσεις
Παίρνουμε στην εκδήλωσή μας μαζί μια κάμερα ή ένα κινητό. Ανεβάζουμε το βίντεο στο YouTube και στέλνουμε το link στο GetGreeceBack.Αυτό μπορεί να γίνει και ΠΡΙΝ την εκδήλωση.
Δεν γράφουμε άλλα σχόλια στο GetGreeceBack.com. Τα γράφουμε οπουδήποτε αλλού!
Να θυμίσουμε ότι: η εκδήλωση είναι στις 6 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα). Ξεκινά επτά το απόγευμα. Κατεβαίνουμε όλοι μπροστά από τα σπίτια μας με την παρέα μας. Αν θέλουμε συμμετέχουμε και στις εκδηλώσεις που υπάρχουν στο χάρτη. Από την επιτυχία της προσπάθειας θα κριθεί το μέλλον του GetGreeceBack. Μια τιτάνια προσπάθεια. Μια χούφτα ανθρώπων ενάντια στους πάντες. Μένει να ευχαριστήσουμε θερμά τους λίγους αλλά δυναμικούς αγωνιστές που ξενύχτησαν για την προσπάθειά μας. Το Δ.Ν.Τ είναι εδώ.Είμαστε υπό κατοχή. Είναι στο χέρι μας αν θα τους ανεχτούμε περισσότερο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!