tromaktiko: Αστ. Ροντούλης: ΑΠΕ και προβατάκια

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αστ. Ροντούλης: ΑΠΕ και προβατάκια



Χτες στο Δαμάσι Τυρνάβου έγινε μια συγκέντρωση κατά της δημιουργίας ορυχείου εξόρυξης λιγνίτη στο Δομένικο Ελασώνας και τη δημιουργία ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας.
Την εκδήλωση διοργάνωνε η “Κοινωνική Συμμαχία” μια ομάδα πολιτών κατά των εν λόγω σχεδίων τα οποία μόνο κακά μπορεί να φέρουν στην περιοχή μας (καρκίνος, μετεγκαταστάσεις, μόλυνση)

Στην εκδήλωση βρέθηκε και πλειάδα προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό φάσμα, μεταξύ αυτών ήταν και ο κύριος Αστ. Ροντούλης ο λαμπρός αυτός πολιτικός, η ελπίδα της Θεσσαλίας.. Ο κύριος Ροντούλης κατά την αγόρευση του απηύθυνε ένα καίριο ερώτημα στους άκρατους υπερμάχους των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, κάτι που ομολογουμένως κανένας πολιτικός ως τώρα δεν είχε την διορατικότητα ή το θάρρος να θέσει. Είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε αυτούς που υποστηρίζουν τα φωτοβολταϊκά:

“Μη ξεχνάτε ότι η Θεσσαλία έχει και κτηνοτρόφους, πρέπει και αυτοί να βοσκήσουν τα ζώα τους”

Γιατί κανείς δε σκέφτηκε που θα τρώνε τα προβατάκια όταν γεμίσει φωτοβολταϊκά ο κάμπος, σε κείνο το σημείο πρότεινα στην παρέα (όλοι αγρότες) όταν θα βάλουμε φωτοβολταϊκά να κάνουμε λίγο ψηλά τα κολονάκια να μπορεί το προβατάκι να περνάει από κάτω να τρώει λίγο χορταράκι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!