tromaktiko: Αλωσε τη Μαδρίτη η Μπάρτσα

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αλωσε τη Μαδρίτη η Μπάρτσα




Με γκολ των Μέσι και Πικέ η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ατλέτικο στην Μαδρίτη (2-1), όπου είχε γνωρίσει την ήττα τρεις σερί φορές. Τις δύο νίκες έφτασαν οι Μπλαουγκράνα, που επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Η ομάδα η οποία μεσοβδόμαδα έχασε (1-0) από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο του Europa League υποδέχθηκε αυτήν που κέρδισε (5-1) τον Παναθηναϊκό στο «Καμπ Νου» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και την παράδοση με το μέρος καθώς στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλντερόν». Παρά το γεγονός αυτό η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήθελε πολύ να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Ερκουλες και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο 13' ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ, βάζοντας από νωρίς τους Μπλαουγκράνα σε θέση οδηγού (0-1). Η Ατλέτικο δεν άργησε να απαντήσει στην αναμέτρηση καθώς στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιμάο Σαμπρόζα από αριστερά και την άστοχη έξοδο του Βαλντές, ο Ραούλ Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Πικέ με κοντρόλ και διαγώνιο σουτ που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί έγραψε το 1-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 90' ο Τόμας Ουϊφαλούσι αποβλήθηκε για τους Ροχιμπλάνκος. Στο ματς της Μαδρίτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Λιονέλ Μέσι, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Αλβάρο Ντομίνγκεθ (68' Αντόνιο Λόπεθ), Γκοντίν, Περέα, Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρσία (65' Τιάγκο), Ρέγιες, Σιμάο, Φορλάν, Αγουέρο (51' Ντιέγκο Κόστα).

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αλβες, Μάξουελ, Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα (90' Μασεράνο), Βίγια (77' Κεϊτά), Μέσι (90' Μπόγιαν).

http://www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!