tromaktiko: Ομάδα Δίας: κατά του έρωτα και υπέρ της βίας

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ομάδα Δίας: κατά του έρωτα και υπέρ της βίας



Μπήκαν στη ζωή μας, τους βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, «φυλάνε» τη γειτονιά μας, και ακούμε επαίνους καθημερινά γι' αυτούς τους υπερήρωες της ασφάλτου με τις μηχανές και τα κράνη.
Τους έβλεπα καθημερινά στο δρόμο να σταματάνε αυτοκίνητα για εξακρίβωση στοιχείων και ελέγχους και δεν είχα προσέξει κάποιο ελάττωμα στην συγκεκριμένη μονάδα της αστυνομίας ίσως επειδή δεν είχε τύχει ποτέ να συναντηθούμε.
Μέχρι χθες αργά το βράδυ, οπού καθόμασταν με τη κοπέλα μου στο αυτοκίνητο ( 20 ετών κ οι δύο), σε πολύ αραιοκατοικημένη ευκατάστατη περιοχή στη Θεσσαλονίκη. Μια περίπολος από 2 μηχανές της περιβόητης ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μας προσπερνάει περίπου 10 μέτρα και κάνουν νόημα και γυρνάνε να μας κάνουν έλεγχο. Μου ζήτησαν να βγω από το αυτοκίνητο ενώ η κοπέλα μου ήταν μισόγυμνη και ήρθαν δυο από αυτούς προς το μέρος μου αρχίζοντας να μου φωνάζουν λέγοντας μου με αγενέστατο τρόπο και τόνο "Τι λέει ρε φίλε, κάνα ξενοδοχείο το πέρασες εδώ πέρα και κάθεσαι, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι", και συνέχισαν στην εξακρίβωση στοιχείων. Οι δύο «νταήδες» αστυνομικοί αποσύρθηκαν παραπέρα κ οι πιο ψύχραιμοι αφού μου έκαναν εξακρίβωση στοιχείων και με «φακέλωσαν» στα χαρτιά τους, με καληνύχτισαν και γύρισαν να φύγουν. Πριν προλάβω όμως να μπω στο αυτοκίνητο έρχεται ο ένας από τους «θεριακλήδες» αστυνομικούς και με περισσή μαγκιά και ειρωνεία μου ζητάει να καθαρίσω τον δρόμο με γυμνά χέρια, από σκουπίδια που είχε από ημερών εκεί πέρα, προφανώς που είχαν πεταχτεί από άλλους οδηγούς ή διερχόμενους. Πριν μπω στο αυτοκίνητο, και εγώ με δουλειά πασαλίματος τα πέταξα παραπέρα.

Προφανώς, θα ήθελα να κάνω τα παράπονα μου εδώ εφόσον ξέρω ότι θα ακουστώ από τον απλό κόσμο, και θα θελα να ακουστεί το περιστατικό που μου συνέβη. Ελπίζω όσοι υποστηρίζουν την συγκεκριμένη ομάδα να είχαν καλύτερη μεταχείριση από μένα, και μια παράκληση προς τους αστυνομικούς που μου έκαναν τον έλεγχο, να κρατάνε τουλάχιστον τα προσχήματα συμπεριφοράς προς τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες, και να σέβονται τη χώρα στην οποία υποτίθεται προσφέρουν «λειτούργιμα».
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!