tromaktiko: Ζέτα εδώ, Ζέτα εκεί, Ζέτα παντού! Δεν υπάρχουν άλλες ωραίες γυναίκες;

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ζέτα εδώ, Ζέτα εκεί, Ζέτα παντού! Δεν υπάρχουν άλλες ωραίες γυναίκες;



Αντικειμενικά μιλάμε για μία πολύ όμορφη κοπέλα, κούκλα στην κυριολεξία! Μετά την μεγάλη της επιτυχία στο "παρά 5" με τον Γιώργο Καπουτζίδη οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν στα ύψη κι από τότε είναι περιζήτητη και... "υπ' αριθμόν 1" υποψήφια για την παρουσίαση εκπομπών! Το πρώτο όνομα που πέφτει στο τραπέζι είναι το δικό της και μετά το...χάος!

Αφήστε δε που είναι και η..ιδανική νύφη, μετά τον χωρισμό της με τον Αντώνη Ρέμο! Παντού κολάει η Ζέτα, στην οικογένεια, το σπίτι, την ταινία, το σίριαλ, την εκπομπή. Τώρα και ψυχαναλύτρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην νέα εκπομπή "η αναζήτηση της επιτυχίας", που θα προβάλλεται από το Mega και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Η Ζέτα πρωταγωνιστεί και στην νέα ταινία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη..."Ζητείται ψεύτης" που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου. Εμείς δεν λέμε ότι η κοπέλα, την οποία συμπαθούμε και ιδιαίτερα, δεν είναι καλή σ' αυτό που κάνει, είναι όμως και η μοναδική; Δεν υπάρχει άλλη κοπέλα - με ανάλογα προσόντα - που θα μπορούσε να "παίξει" σε μία από όλες αυτές τις θέσεις; Εντάξει, το ίδιο δημοφιλής δεν θα είναι, αλλά και η Ζέτα τους τελευταίους μήνες ανέβηκε κατακόρυφα!

Το Mega, για παράδειγμα, που τη βάζει στο πλευρό του Γρηγόρη, ή ο Μιχαηλίδης που την πήρε στην ταινία, ο Λάτσιος λίγο νωρίτερα που της ανέθεσε την παρουσίαση του "dancing with the stars", ακόμη και ο ALPHA με το... "baby dance", όλοι αυτοί κι ο μηχανισμός που βρίσκεται πίσω τους δεν μπόρεσαν να σκεφτούν κάτι εναλλακτικό; Όχι καλύτερο εκ πρώτης, εναλλακτικό και εν δυνάμει καλύτερο...

Τα γράφω όλα αυτά γιατί πολύ απλά υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο δημοφιλή, με μεγάλη ή μικρότερη εμπειρία, που θα έδιναν τα πάντα για να δοκιμαστούν, να πάρουν την ευκαιρία τους κι αν αξίζουν πραγματικά να την αρπάξουν! Αλλιώς να απορριφθούν και μετά να μην έχουν να πουν κάτι, να μην μπορούν να ισχυριστούν ότι άξιζαν αλλά..."κόπηκαν" εκτων προτέρων.

Γιατί εντάξει, η Ζέτα είναι μία, δεν είναι όμως και η...μοναδική!

Υ.Γ Στη φωτογραφία την βλέπετε με τον δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά από το φεστιβάλ στο θέατρο Βράχων...
www.markostv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!