tromaktiko: Τα τιμολόγια με τα οποία πλήρωσε τα ουίσκια της σε μπαρ του Κολωνακίου η Κόκλα

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τα τιμολόγια με τα οποία πλήρωσε τα ουίσκια της σε μπαρ του Κολωνακίου η Κόκλα



Τέλη Ιουλίου είχαμε αποκαλύψει το φαγοπότι της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Θεοδώρας Κόκλα, σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, όπου με την παρέα της κατανάλωσε εδέσματα και ποσότητα αλκοόλ, το αντίτιμο των οποίων και χρέωσε στην Υπηρεσία, δηλαδή στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Μια εβδομάδα μετά η κ. Κόκλα σε ερώτηση μας και ενώπιον του κυβερνητικού εκπροσώπου (ο οποίος μιλούσε για τη «διαφάνεια» του ΠΑΣΟΚ !!!), παραδέχθηκε ότι όντως αυτή ξενυχτούσε στο μπαρ του Κολωνακίου με τα χρήματα του δύσμοιρου ελληνικού λαού, ο οποίος σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, καλείται να επωμιστεί τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Είχαμε τότε δεσμευθεί ότι τέλη Αυγούστου θα δημοσιεύσουμε και τα σχετικά τιμολόγια, δέσμευση την οποία και τηρήσαμε στο ακέραιο καθώς τα δημοσιεύσαμε στην έντυπη έκδοση της «Φωνής», στο υπ’ αριθμόν 289/31.08.10 φύλλο.
Το πρώτο τιμολόγιο με αριθμό 7272 κόπηκε στις 2 Μαρτίου 2010 και ώρα 00:52 το βράδυ και αφορούσε κατανάλωση αλκοόλ και εδεσμάτων, συνολικής αξίας 210,50 ευρώ.

Το δεύτερο τιμολόγιο με αριθμό 7336 κόπηκε στις 13 Απριλίου 2010 και ώρα 23:11 το βράδυ και αφορούσε και αυτό κατανάλωση εδεσμάτων και ποτών, συνολικής αξίας 80,50 ευρώ.
Βέβαια, εκτός των παραπάνω τιμολογίων υπάρχουν και άλλα σχετικά τιμολόγια, τα οποία και δεσμευόμαστε να αποκαλύψουμε.
Όπως επίσης, δεσμευόμαστε να αποκαλύψουμε σύντομα την απευθείας ανάθεση της  για την κάλυψη των αναγκών «Δημοσιογραφικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ» σε γνωστό δημοσιογράφο της περιοχής, γιο πρώην Δημάρχου και στελέχους της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής, έναντι αρκετά μεγάλου ποσού !!!
Δεσμευθήκαμε, επίσης, να αποκαλύψουμε και τα έξοδα της κ. Κόκλα για διάφορες μετακινήσεις και συγκεκριμένα προς την Άρτα, ο οποίος και είναι τόπος καταγωγής της. Τα έξοδα αυτά, φυσικά η κ. Κόκλα τα χρέωσε και πάλι στην Υπηρεσία, τα χρέωσε και πάλι στο δύσμοιρο ελληνικό λαό.
Το «πάρτι» και το ξέφρενο «φαγοπότι» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μάλιστα μπροστά στα μάτια του κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή Ροδόπης, Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος νομίζοντας ότι οι Ροδοπίτες είναι ντόπιοι ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια συνεχίζει να υποτιμάει τη νοημοσύνη τους και εξακολουθεί να μιλάει για «διαφάνεια» και για τέλος στο «πελατειακό κράτος».
Ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αλλά, εδώ που τα λέμε τι να κάνει κι αυτός όταν η Θεοδώρα Κόκλα είναι η εκλεκτή και επιστήθια φίλη της μητέρας του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτας;

πηγή: http://fonirodopis.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!