tromaktiko: Μεταγραφές (τριτέκνων και μη φοιτητών) και ομαδοποιήσεις ΤΕΙ Αθηνών - Πειραία με το ΤΕΙ Χαλκιδας

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μεταγραφές (τριτέκνων και μη φοιτητών) και ομαδοποιήσεις ΤΕΙ Αθηνών - Πειραία με το ΤΕΙ Χαλκιδας



Μεταγραφές (τριτέκνων και μη φοιτητών) και ομαδοποιήσεις ΤΕΙ Αθηνών - Πειραία με το ΤΕΙ Χαλκιδας Μπορεί καποιος υπευθυνος και σοβαρος απο το υπουργειο παιδειας να επανεξετασει το θεμα για την ομαδοποιηση των ΤΕΙ Αθηνων-Πειραιώς με το ΤΕΙ Χαλκιδας που περασε στα ψιλα γραμματα και πολλοι γονεις θα βρεθουν προ εκπληξεων?
Εμεις που σαν μελη τρίτεκνης οικογενειας δικαιουμαστε.... μεταγραφη,αλλα και πολλες αλλες κατηγοριες φοιτητων,αντι για το ΤΕΙ Πειραια ίσως βρεθουμε στο ΤΕΙ Χαλκιδας.

Ποιο το οφελος αφου θα πρεπει να νοικιασουμε σπιτι με ότι αυτο συνεπάγεται:ενοικια,λογαριασμούς,εισιτηρια κ.λ.π.,την στιγμη που η οικονομικη κριση εχει χτυπησει τις περισσοτερες οικογενειες. Και μπορει καποιοι να πουν οτι δεν τοσο τρομερο αυτο...υπαρχουν οικογενειες με δυο παιδια που δυσκολευονται περισσοτερο απο καποιες με τρια παιδια.Σωστο ειναι αυτο.

Καναμε ομως το μηχανογραφικο και τον προγραμματισμο μας με αλλες προϋποθεσεις, κανονισμους και νομους και τωρα βρισκομαστε προ εκπληξεων!!! τουλαχιστον ας το ανακοινωναν πριν απο την υποβολη των μηχανογραφικων ή ας ισχύσει απο την επομεν! η χρονια με τους υποψηφιους φοιτητες π ιο ενημερωμενους...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,γιατι ισως καποια παιδια βρεθουν εκτος σχολης λογω επιπολαιοτητας καποιων υπευθυνων...Το μονο που βγηκαν και φωναξαν ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα προς το χειροτερο στις μεταγραφες...Την ουσια ομως του προβληματο! ς την περασαν νυχτα!!!Και μην βιαστουν να πουν καποιοι οτι εχει συχνη συγκοινωνια γιατι το ΤΕΙ Χαλκιδας (που δεν ειναι στην Χαλκιδα,αλλα στα Ψαχνα),ειναι καθαρα τεχνολογικου χαρακτηρα με πολλα και υποχρεωτικα εργαστηρια,οποτε η διαμονη στην Αθηνα ειναι αδυνατη!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!