tromaktiko: Βγενόπουλος: "Αρχίζει η νέα εποχή"

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Βγενόπουλος: "Αρχίζει η νέα εποχή"



Την πεποίθηση ότι αρχίζει μία νέα εποχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την πρόταση του Γ. Βαρδινογιάννη εξέφρασε ο Ανδρέας...

 Βγενόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. Την Τετάρτη το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Βγενόπουλου. Τζίγκερ: "Δίνω δωρεάν το 25%"
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3":



"Κατ'αρχήν σε πρώτη φάση εγώ και ο Νίκος Πατέρας είμαστε απόλυτα θετικοί. Ηδη επικοινώνησα με τον κύριο Βαρδινογιάννη και κανονίσαμε να τα πούμε από κοντά την Τετάρτη. Μένει να διευκρινιστούν βέβαια κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Αν αυτό γίνει, μπορούμε να μιλάμε για μία νέα εποχή. Δεν θέλω όμως να πω περισσότερα γι' αυτές τις λεπτομέρειες".


Για τον Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε η πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις.


Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ήταν πολύ φιλική. Εκτός απροόπτου και με επιφύλαξη, μιλάμε οπωσδήποτε για μία νέα μέρα. Μας δίνεται η δυνατότητα να κινηθούμε σε διαφορετικό κλίμα, σε κλίμα ομόνοιας και ενότητας.


Εκ πρώτης όψεως όλα μοιάζουν να είναι θετικά αλλά θέλω να περιμένω τη συνάντηση που θα κάνουμε και ύστερα θα μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Είναι μια στιγμή που θα πρέπει να είμαστε θετικά προδιατεθειμένοι εν όψει της συνάντησης και να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χώριζε για το καλό του Παναθηναϊκού. Οτιδήποτε και να κρύβεται πίσω από αυτήν την επιστολή, πρέπει να την δούμε θετικά".


Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή, ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε :


“Έτσι φαίνεται! Έχουμε περάσει μία περίοδο όπου η επικοινωνία ήταν πάνω από την ουσία. Ελπίζω αυτή η επιστολή να εγκαινιάσει μία νέα εποχή".
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!