tromaktiko: Απαντηση στην αναρτηση 'Η ψευτομαγκια του νεοελληνα'

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Απαντηση στην αναρτηση 'Η ψευτομαγκια του νεοελληνα'



Εχω βγει απο τα ρουχα μου με την πολυ φτωχη κ ατυχης προσπαθεια του κυριου,που μαλλον ειναι βαλτος να παραπλανησει τη μεριδα του κοσμου που δεν ειναι ενημερωμενος τι παιζει με τα διοδια.
Οι ιδιωτικες εταιρειες που εχουν αναλαβει την εκμεταλλευση των εθνικων οδων εχουν κανει ορισμενες πολυ σημαντικες παραληψεις:

1 Ξεχνουν επιμελως να κανουν τα εργα συντηρησης που απαιτουνται με αμεσο αποτελεσμα αμετρητες υλικες ζημιες αλλα κ τον τραγικο χαμο πολλων συνανθρωπων μας.Ας μην κοροιδευομαστε τοσα χρονια ο Ελληνας πληρωνει διοδια και δρομο ακομα δεν εχει δει.
2 Δεν υπαρχει αξιοκρατια οσον αφορα στην πληρωμη του τελους(πχ εγω χρησιμοποιω το δρομο για 6 χμ γιατι να πληρωσω ολο το τελος?)
3 Δεν υπαρχει αξιοπρεπες δικτυο επαρχιακων δρομων που θα μπορει κανεις να αποφευγει τα διοδια αν το επιθυμει
Ηταν αναμενομενο λοιπον οτι αυτη η ετσιθελικη συμπεριφορα των ιδιωτων που εκμεταλλευονται τα διοδια να δημιουργησει επανασταση...Μη ζητανε και τα ρεστα λοιπον.
Α και κατι τελευταιο...Αυτο το παραμυθι με τα προστιμα και τα λοιπα εχω κουραστει να το ακουω..Πειτε και του κ. Ρεππα οτι ιδιωτης σε ιδιωτη δεν μπορει να επιβαλλει κανενα προστιμο ουτε να απαιτησει οποιοδηποτε ποσο.Η επιβολη προστιμου σε ιδιωτη εγκειται στην αρμοδιοτητα μονο δημοσιων υπαλληλων που εργαζονται στην εφορια,στην τροχαια η τη δημοτικη αστυνομια.Αν γινει καννα αστειο και απαιτησει καποια εταιρεια ποσο απο καποιον ιδιωτη και προσφυγει ο τελευταιος στο δικαστηριο οχι μονο θα κερδισει πανυγηρικα αλλα η εταιρεια ενδεχεται να εÏ! �ει προβληματα με τη νομιμοτητα της συμβασης της...
Ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες,απο εκει κ περα ο νοων νοειτω...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!