tromaktiko: Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...



Eτυχε να πέσει στα αυτιά μου η παρακάτω προκήρυξη (στα μάτια μου δεν θα έπεφτε ποτέ...) η οποία δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά παρά μόνο στο site
 http://72.55.146.84/~pepdymg/news.php?extend.37
Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω, το αφήνω στην κρίση του καθενός "μην μας πούν & καύποπτους". Δείτε τις λεπτομέριες τις ανάρτησης & τα έντυπα γιατί κάτι δεν μου κάθησε καλά. Τυχαίο??
Περίληψη Προκήρυξης για την ανάθεση Υπηρεσιών Συμβούλων Τεχνικής Υποστήριξης ( 8/09/2010 )
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εφαρμογής, διαχείρισης και παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2007 - 2013, προτίθεται να αναθέσει Υπηρεσίες Συμβούλων Τεχνικής Υποστήριξης για να συμβάλλουν στην επιτυχή προετοιμασία και υλοποίηση έργων που περιλαμβάνονται στους Κωδικούς Θεματικής Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στους τομείς της Υγείας, Περιβάλλοντος(ύδατα-λύματα-απορρίμματα), Προσπελασιμότητας και Πο! λιτισμού/ Τουρισμού
Εντυπα Υποβολής Αίτησης(1 MΒ).rar
.Στις ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές δραστηριότητες που δύναται να αναλάβει ο Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης, είναι :
a) Να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στην ΕΔΑ /Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για όλα τα έργα των τομέων εξειδίκευσης κατά την φάση της διαδικασίας ωρίμανσης, οικονομικής διαχείρισης και παρακολούθησης – επίβλεψης των έργων σύμφωνα με τις αντίστοιχες συμβάσεις.
b) Να ελέγχει και να επισημαίνει θέματα που ενδεχομένως να επιφέρουν καθυστέρηση στην υλοποίηση τους και να καταρτίζει χρονοδιαγράμματα επίλυσης των σχετικών προβλημάτων.
c) Να συντάσσει και να παραδίδει στην ΕΔΑ Δυτικής Μακεδονίας τριμηνιαίες εκθέσεις για την πρόοδο υλοποίησης των έργων.
d) Να ελέγχει τα υποβαλλόμενα Μηνιαία Δελτία, να συμμετέχει με τα αρμόδια στελέχη στις μηνιαίες επιτόπιες επιθεωρήσεις, κλπ.
Επίσης. καλείται να παρέχει στην ΕΔΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποστήριξη στην οργάνωση ενός συστήματος εσωτερικής συνεχούς παρακολούθησης με βάση τους στόχους και ειδικότερα όσον αφορά τους ποσοτικοποιημένους δείκτες και τις προοπτικές εξέλιξης τους, όπως επίσης, στην επεξεργασία στοιχείων και επιπτώσεις στις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η παροχή των υπηρεσιών θα γίνεται στην έδρα της ΕΔΑ Δυτικής Μακεδονίας, με τακτικές εκθέσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν περιγραφή των ενεργειών και εργασιών που πραγματοποιήθηκαν.
Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
Α. Για Φυσικά Πρόσωπα:
1. Να διαθέτουν τουλάχιστον 3ετή αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα ενδιαφέροντος (συγχρηματοδοτούμενα έργα-ΕΣΠΑ) που αναφέρεται στην εκδήλωση ενδιαφέροντος της ΕΔΑ Δυτικής Μακεδονίας.
2. Να διαθέτουν επαρκή γνώση του Νομοθετικού Πλαισίου (Εθνικού και Κοινοτικού) περί Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων.
3. Να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ , ΤΕΙ ή αντίστοιχο.
4. Να έχουν σχετική εμπειρία στην χρήση Η/Υ και ειδικότερα σε Εφαρμογές Office, για την υποβολή εκθέσεων σε ηλεκτρονική μορφή.
Β. Για Νομικά Πρόσωπα:
1. Θα υποβληθεί πίνακας με τα άτομα που θα διαθέσει στην Υπηρεσία τα οποία αποδεδειγμένα πρέπει να διαθέτουν τα παραπάνω οριζόμενα προσόντα.
2. Σε περίπτωση κατακύρωσης της Σύμβασης σε Νομικό Πρόσωπο ,πριν την υπογραφή της Σύμβασης πρέπει να υποβληθούν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
Φορολογική και Ασφαλιστική ενημερότητα, καταστατικό επιχείρησης, Εγγυητική Καλής Εκτέλεσης 10% επί του ποσού της Σύμβασης(εκτός ΦΠΑ).
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανοικτή διαδικασία, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση iliasama@mou.gr) προς την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, ΖΕΠ Κοζάνης, Κτίριο Περιφέρειας, 50100 Κοζάνη , 2ος όροφος , τηλέφωνο 24613 50907, 50932 , ΦΑΞ 24610 53969, έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010.
Κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την δυνατότητα να αντλήσει τα σχετικά αρχεία, από την ηλεκτρονική σελίδα της ΕΔΑ Δυτικής Μακεδονίας, http://www.pepdym.gr/
Η αναθέτουσα αρχή διατηρεί το δικαίωμα μερικής ή ολικής ανάκλησης της προκήρυξης, μετά από σχετική απόφασή της.

Ο Γενικός Γραμματέας
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Κίρκος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!