tromaktiko: Τηλεόραση

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τηλεόραση




Όπως πολλοί αναγνώστες σας έτσι και εγώ με τον άντρα μου (32 και 41 ετών αντίστοιχα) αποφασίσαμε να βγάλουμε την τηλεόραση από την ζωή μας. Εγώ, μέχρι πριν ένα χρόνο ήμουν φανατική της τηλεόρασης. Με ξεκούραζε από μια έντονη ημέρα και με χαλάρωνε όταν είχα προβλήματα ή με απασχολούσε κάτι πάρα πολύ. Νόμιζα ότι ξεχνιόμουν και δεν καταλάβαινα ότι όχι μόνο δεν αντιμετώπιζα τα πράγματα σωστά αλλά ότι με οδηγούσε βαθμιαία και στην κατάθλιψη.

Οι ειδήσεις που παρουσιάζουν τα δελτία είναι όχι μόνο απαράδεκτες, αλλά όπως ανέφερε και αναγνώστης σας, υποκινούμενες. Διαμορφώνουν λάθος ιδέες στην μάζα και την καθιστούν φυτό, ανίκανη να αντιδράσει. Σερβίρουν σάπιες και ανόητες ειδήσεις, παραπληροφορούν με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μην μπορούμε να δούμε την πραγματική ουσία του προβλήματος. Τα προγράμματα είναι χαμηλής ποιότητας και οι εκπομπές έγιναν παρέλαση πορνιδίων και ατάλαντων που κάνουν τους καραγκιόζηδες για να ανεβάσουν τα νούμερα. Το καθημερινό τους θέμα είναι τόσο φθηνό και χυδαίο όσο και οι πανελίστες και συχνά οι καλεσμένοι τους. Οι διαφημίσεις………… είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ειλικρινά κοιτάζω την αδερφή μου που έχει 3 παιδιά και δουλεύει πωλήτρια πρωί – απόγευμα και αναρωτιέμαι γιατί δεν σηκώνεται το πρωί με τραγούδι και κέφι όπως οι διαφημίσεις γνωστού βουτύρου ή τέλος πάντων γιατί δεν σφουγγαρίζει το σπίτι με μαλλί κομμωτηρίου και δεκάποντη γόβα. Μάλλον δεν είναι καλή μητέρα και η οικογένειά της δεν είναι ευτυχισμένη σαν αυτή της διαφήμισης!

Ευτυχώς που ο Θεός με ταίριαξε στην ζωή με ένα σκεπτόμενο άτομο και με βοήθησε να καταλάβω τι γίνεται. Κλείσαμε τελείως την τηλεόραση και τώρα πια βρίσκουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε. Τα Κυριακάτικα βράδια στο σπίτι τα περνάμε διαβάζοντας βιβλία και ανταλλάσοντας απόψεις για την ζωή, την θρησκεία…..! Σας παρακινώ όλους να κάνετε το ίδιο. Γυρίστε τους στα μούτρα όλο αυτό το σκουπιδαριό που μας προσφέρουν. Κλείστε τις τηλεοράσεις και ενημερωθείτε από τα blogs που εσείς επιλέγετε. Και το σπουδαιότερο!! Απομακρύνεται τα παιδιά σας από το χαζοκούτι. Μην ευθύνεστε εσείς όταν τα παιδιά σας θα έχουν για πρότυπο την κάθε ατάλαντη πόρνη που ψάχνει την ταυτότητά της στην τηλεόραση ή το κάθε τσόκαρο-παρουσιάστρια που σηκώνει το φόρεμα έως τα γεννητικά της όργανα για να ηδονίζεται ο αντρικός πληθυσμός και να φουσκώνει ο τραπεζικός της λογαρισμός!!

ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!