tromaktiko: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ




Επειδή 3.500 επενδυτές περιμένουν επί 2 χρόνια το Κράτος να αξιολογήσει τις επενδυτικές τους προτάσεις και δεν μπορούν να δίκιο, το Υπουργείο πρωτοτύπησε ξανάΑποφάσισε να βγάλει μια παράνομη εγκύκλιο που να τους ζητά μετά 2 χρόνια "επικαιροποιημένα στοιχεία" ώστε να βρει αφορμή παράτυπα και παράνομα να τους αποκλείσει.
Ακόμα και εκείνους που δεν έχει αξιολογήσει εντελώς.
Δηλώνοντας πως αυτά θα υποβοηθήσουν τις γνωμοδοτικές επιτροπές που δεν έχουν γίνει ποτέ.
Επειδή λοιπόν, πέρα από τις 3.500 επιχειρήσεις, το θέμα αφορά ακόμα και τους εργαζόμενους σε αυτές, εμείς έχουμε προχωρήσει στην ανάρτηση μιας πρότασης προσφυγής ενάντια σε αυτή την προσκόμιση επικαιροποιημένων στοιχείων.
Ο λόγος αδυναμίας των 3000 και πλέον επενδυτών της προσκόμισης στοιχείων είναι η ίδια συμμετοχή την οποία θεωρεί το Υπουργείο πως ακόμα και μέσα στη λαίλαπα της κρίσης θα είχαν αφήσει ανέγγιχτη οι επενδυτές. Όπως είναι απόλυτα κατανοητό, ο καθένας "τράβηξε" μέρος των χρημάτων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών για επιταγές, πληρωμές και όλα όσα του τύχανε.

Η πρόταση προσφυγής είναι αρκετά τεκμηριωμένη με βάση το νόμο 3299/2004 και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.e-espa.gr/forum/viewtopic.php?f=122&t=1206&start=0
στο εντελώς δωρεάν ΕΣΠΑ-FORUM.

Αντίστοιχες προσφυγές θα υποβληθούν και στα άλλα προγράμματα που έχουν αδικήσει επενδυτές, όπως η 1 δράση του ΕΣΠΑ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, η δράση των Ελεύθερων Επαγγελματιών κλπ.

"Ξυπνήσανε οι σκλάβοι Αντωνάκη μου"
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!