tromaktiko: Τα μπάνια της οικογένειας Ίβιτς!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα μπάνια της οικογένειας Ίβιτς!



Κάνει βαρεμάρα σήμερα ή μόνο η Λόλα βαριέται? Το ξύπνημα κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιο δύσκολο και μια ιδέα που είχαμε για να γίνει ευχάριστο πήγε στον κάδο των αχρήστων.
Ούτε καν της ανακύκλωσης, να πεις ότι θα το επιχειρήσουμε ξανά. Τουλάχιστον είναι Πέμπτη σήμερα και πλησιάζει το Σάββατο. Έτσι, θα σταματήσει για λίγο το τηλέφωνο της Λόλας να χτυπάει από ανεπιθύμητους επισκέπτες και από Δευτέρα έχει ο Θεός. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι έχει ο Θεός, αλλά δεν έχει ο άνθρωπος γι' αυτό και το κρυφτούλι, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι!
Τα τελευταία μπάνια!

Για πολλούς το καλοκαίρι συνεχίζεται. Για άλλους, όπως η Λόλα, το μόνο μπάνιο που μπορούν να σκεφτούν είναι αν γεμίσουν την μπανιέρα και κάνουν μπουρμπουλήθρες! Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς ανήκουν στην τυχερή ομάδα ανθρώπων, που το καλοκαίρι δεν τελειώνει κάπου στα μέσα Αυγούστου. Με αφορμή το τριήμερο σεμινάριο «Yoga Retreat», το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης και στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που ονειρευόταν να πάει η Λόλα μέχρι που είδε την τιμή του δωματίου.

Η εθνική μας γυμνάστρια μαζί με τον βετεράνο επιθετικό και τα τρία τους παιδιά παραθέρισαν στο «Gran Melia Resort», που είναι ό,τι πρέπει για να πάω με τον Λαζαράκο και να είμαστε μέσα στα... μέλια! Οι δυο τους πέρασαν ωραίες οικογενειακές στιγμές παρέα με τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα, αλλά και τη μικρότερη Άννα-Μαρία. Το μωράκι τους, που γεννήθηκε πριν περίπου 2,5 μήνες έμεινε στην Αθήνα κι έτσι οι πέντε τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν ήρεμες και πολύ... αγαπησιάρικες οικογενειακές στιγμές, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτορεπορτάζ.

Κάτω απ' την ίδια στέγη!

Αυτά να βλέπει ο Λαζαράκος που δεν λέει να με αποκαταστήσει, μπας και το πάρει απόφαση. Γιατί, εντάξει μπορεί να μην έχουμε το ύψος και τον τίτλο της Άννα Πρέλεβιτς, αλλά δεν είμαστε και του πεταματού! Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, πάντως, την πήρε τη μεγάλη απόφαση και από τον Οκτώβριο θα μοιράζεται το ίδιο σπίτι με την Σταρ Ελλάς του 2010.

Και γιατί όχι? Τα παιδιά είναι ερωτευμένα, είναι τρία χρόνια μαζί κι εξάλλου πέρασαν και μεγάλο χρονικό διάστημα την προηγούμενη χρονιά κάτω από την ίδια στέγη. Εμείς, Λαζαράκο, γιατί όχι??? Υπολειπόμαστε σε κάτι? Ο 26χρονος άσος του Πανιωνίου και η 20χρονη κόρη του «ω Μπάνε, Μπάνε» θα μπουν επίσημα στην εποχή της συγκατοίκησης από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν η Άννα θα έρθει στην Αθήνα για να ψάξουν να βρουν μαζί το σπίτι που τους αρέσει και τους βολεύει. Πιθανολογούμε πως θα βρίσκεται κάπου στα νότια προάστια για να βολεύεται με τις προπονήσεις ο άσος του Πανιωνίου.
Όσο για το επόμενο βήμα??? Προς το παρόν, δεν το σκέφτονται και ειδικά η Σταρ Ελλάς, που θεωρεί πως είναι ακόμα μικρή για να αρραβωνιασθεί ή να παντρευτεί. Ε, καλά τώρα. Και η Λόλα μικρή είναι, αλλά για τον Λαζαράκο θα την έκανε τη θυσία. Τα καλύτερά της χρόνια θα του χάριζε!

Ουφ! Τελικά, κάνει πάρα πολύ βαρεμάρα σήμερα. Μάλλον φταίει κι αυτός ο καιρός που κάνει τη Λόλα να ονειρεύεται τις παραλίες που έκανε μπάνια το καλοκαίρι και τις ταβερνούλες που ικανοποιούσε την όρεξή της. Α, ρε κυρία Βούλα... Αχ, κι εκείνο το Περιβόλι!

http://www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!