tromaktiko: Ταδε εφη Δημος Ζωγραφου

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ταδε εφη Δημος Ζωγραφου




Είμαι δημότης Ζωγραφου.
Δεν μου προκαλεσε εκπληξη όταν στη διαρκεια του καλοκαιριού η δημοτική αρχη βαλθηκε να στρωσει με νεα ασφλατο ολο τον δήμο. Ετσι γινεται καθε τετραετια. Τελικα μας περνανε για τελειως ηλιθιους. Μου ειναι αδιανοητο. Υπαρχει κοσμος ο οποίος πειθεται τελικα με αυτον το τροπο οτι ο δημαρχος νοιαζεται και κανει εργο? Αλλα τελος παντων ας το χαψουμε
Ειναι μια-δυο βδομαδες τωρα που εχουν κατασκαψει το κοσμο. συνεργεια παντου σκαβουν. Τι σκαβουν?? ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! Ελεος ουτε σωστο μανατζαριλικι δε μπορει να κανει ο δημαρχος???

Δε μας φταναν ολα αυτα σκαβουν και την μικρη πλατεια Ηρωων. Την κανανε εργοταξιο κανονικο. Αλλα προβληματα που χρηζουν εργων και λυσεων οπως η σταθμευση δεν εχει ο Δημος??
Αλλα σου λεει μας νοιαζει το φαινεσθαι. Να φαινεται καινουρια η πλατεια να καρφωσουμε και μια μαρμαρινη ταμπελα "κατασκευαστηκε επι δημαρχιας ταδε" και να κορδωνομαστε οτι κατι καναμε.

Και το κερασακι στην τουρτα?? Γυριζω σπιτι καποια στιγμη το Σαβατο και βρισκω στο χερουλι της πορτας οπως και στις υπολοιπες των αλλων διαμερισματων, διαφανη σακουλιτσα με εντυπο υλικο και μια επιστολή του Δημαρχου. Ενημερωτικο εντυπο υλικο για τα εργα και τις ημερες επι της τωρινης δημαρχιας. Η δικαιολογια οτι ειναι τα ιδια εντυπα με αυτα που θα διανεμηθουν στην Εκθεση Θεσσαλονικης !!!!

Ποσα περισεψαν πια και τα μοιρασαμε σε ολο το Δημο να ενημερωθουν οι κατακαημενοι Δημοτες??? Τι δουλεια εχει ο Δημος Ζωγραφου να χει περιπτερο στην Εκθεση Θεσσαλονικης? Τα λεφτα των δημοτων εκει πανε?? Τα δημοτικα τελη αντι να τα κανουν κανα λεωφορειακι της προκοπης τα κανανε σακουλιτσες και εντυπο υλικο??
Τουλαχιστον κ Δημαρχε για τα εντυπα ας βρισκατε και κανα γραφιστα της προκοπής. Γιατι ουτε να τα διαβασουμε δε θελαμε ετσι οπως ειναι. Γραφιστιικη αντιληψη και στυλ αφισοκολλητη της δεκαετιας 80'. Ντιγκα στη στημενη φωτογραφια ο δημαρχος ετσι ο δημαρχος αλλιως, αγκαλια με το παππου στο ΚΑΠΗ, να σκαβει στην δεντροφυτευση, με σηκωμενο μανικι και τα γνωστα .

ΦΡΙΚΗ.
Το προκλητικο της υποθεσης κυριοι ειναι το timing. 4 χρονια καθομαστε και τελευταια στιγμη ειναι που ολα αλλαζουν.
Ισως να φταινε και οι ψηφοφοροι που εχουν πεισει 30 χρονια τωρα οτι εχουν μνημη χρυσοψαρου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!