tromaktiko: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ : ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ : ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ



Σχετικά με την ανωτέρω ανάρτηση θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις
1. Εάν διαβάσουμε πιο προσεκτικά την παράγραφο 3 του εγγράφου του Γεν. Λογιστηρίου του Κράτους, θα καταλάβουμε λίγο πολύ ότι μας λένε να περικόψουμε τα πενθήμερα - νυχτερινά του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στα απολύτως αναγκαία, χωρίς να μας πουν βέβαια τι εννοούν «απολύτως αναγκαία». Λες και το έγκλημα δουλεύει Δε – Πα με ώρες δράσης 06:00 – 22:00.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι εγκληματίες «δουλεύουν» πέραν του ωραρίου θα μπαίνουν σε μαύρη λίστα και για τιμωρία δεν θα συλλαμβάνονται).
2. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών (π.χ. διαρκές έγκλημα, μεταγωγές, αυτόφωρα κλπ) τότε θα πρέπει να περικοπούν οι λοιπές δαπάνες του Υπουργείου, ώστε να μεταφερθούν τα αντίστοιχα ποσά στους κωδικούς πληρωμής των πενθημέρων – νυχτερινών.
Συνεπώς μας λένε να διαλέξουμε μεταξύ της περικοπής στην μισθοδοσία του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. και της περικοπής του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που χορηγείται σε αυτό το προσωπικό για να κάνει την δουλεία του.
Λες και δεν έχουν ήδη κάνει τις περικοπές στον μισθό μας (μείωση 20% των επιδομάτων).
Λες και δεν έχουν περικόψει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου κατά 10% στην αρχή του 2010.
Λες και δεν βλέπουν που τα περιπολικά και οι μηχανές μένουν το ένα μετά το άλλο, οι υπηρεσίες μένουν από χαρτί και μελάνια, οι συνάδελφοι αγοράζουν μόνοι τους τα ατομικά τους εφόδια κλπ….
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…..
Εμείς τα φάγαμε…??
Όντως εμείς….. Μας βρήκατε….. Κι ας μην φοιτήσατε σε αστυνομικές σχολές …….. ΛΑΓΩΝΙΚΑ….

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ «ΚΥΡΙΟΙ» (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ), ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ………ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ….
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ…. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…. ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΠΟΤΕ…… ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΩΡΑ…..
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από έναν Αστυνομικό των 900 περίπου ΕΥΡΩ.
Τόσο μας κοστολόγησαν!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!