tromaktiko: Μα...για ποια κρίση ακριβώς μιλάμε?!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μα...για ποια κρίση ακριβώς μιλάμε?!



Όλο ακούμε για κρίση...και πως θα ανακάμψουμε...και δεν εχουμε χρήματα να περάσουμε ούτε το μήνα μας...άδεια είναι τα ταμεία,ειμαστε πανί με πανί κλπ κλπ...
δεν συνεχίζω τα ξέρουμε όλοι πολύ καλα...η δική μου απορία είναι η εξής:είναι φυσιολογικό ενα φιαλίδιο Gordon's να στοιχίζει 7,00 ευρώ?

Αν μη τι αλλο ρε παιδια...εκει στο atelier στην πλατεία Μπουρναζίου όπου σημειωτέον δεν πέφτει ποτέ καρφίτσα μην μας περνάτε για χαϊβάνια!Αν το Gordons εχει 7 ευρώ τότε ένα κοκτέιλ θα έχει 20?!!

Κατέβασε καημένε Ελληνάρα λίγο τον αμανέ γιατί πάντα πίσω θα μένεις!Και σιγα την περιοχή εδώ που τα λέμε...Μπουρναζι ειναι...οχι Βορεια Προάστια που ξερουμε οτι τσιμπανε πιο πολυ τις τιμές!Έλεος πλεον με αυτη την αισχροκέρδεια..

.Δεν φταινε ομως οι μαγαζάτορες! Φταίμε εμεις που περιμένουμε ουρές με τις ώρες ΜΗΠΩΣ και βρουμε τραπεζακι να κατσουμε στο Μπουρνάζι για ενα εμφιαλωμενο ποτο των 7 ευρώ!

Είμαστε και εμείς κορόϊδα...γιατι ξέρουμε οτι στο περιπτερο εχει το πολύ 2 ευρώ αλλα παρόλα αυτα το πίνουμε με 7 ευρω !Και μέσα στις επόμενες μέρες θα κλαιγόμαστε ότι δεν έχουμε να περάσουμε...!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!