tromaktiko: Λίφτινγκ» για... τρίποντο!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Λίφτινγκ» για... τρίποντο!



Με στόχο την τρίτη κατά σειρά εντός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις θα υποδεχτεί απόψε (20:30 Novasports 2) η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλαγές αναμένεται να κάνει στην 11άδα ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Έπειτα από την άνετη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού στη Ριζούπολη αλλά και τη νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League η «Ένωση» θα κοντραριστεί με τους Αρκάδες με στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα έπειτα και από το χτεσινοβραδινό 2-2 του Παναθηναϊκού στην Καβάλα η ΑΕΚ με νίκη απόψε μπορεί να προσπεράσει τους πράσινους. Πάντως ο 61χρονος τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στην βασική 11άδα της ομάδας ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες μετά την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Συγκεκριμένα, ο Αραμπατζής θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην 4άδα της άμυνας ο Νασούτι στη θέση του Δέλλα θα είναι το νέο πρόσωπο, με το Μανωλά ως παρτενέρ. Στα δεξιά θα είναι ο Γιάχιτς και αριστερό μπακ ο Λαγός. Στη μεσαία γραμμή όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μάκος αντί του Καφέ, με τον Ντιόπ και τον Πατσατζόγλου να διεκδικούν μια θέση. Εξάλλου είναι πιθανό ο «Πάτσα» να παίξει ως δεξί μπακ. Στην κορυφή της επίθεσης για έναν ακόμη αγώνα θα είναι ο Τζεμπούρ, ενώ από πίσω του θα έχει τους Σκόκο, Μπερνς και Λεονάρντο, με τον Λυμπερόπουλο να κάθεται στον πάγκο ώστε να πάρει κάποιες ανάσες.

Κατά τα άλλα, η «Ένωση» έχει πολύ θετική παράδοση με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με συνολικό σκορ 6-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Επίσης αξιοσημείωτο είναι το ποιος θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς αναμένεται να μην αγωνιστούν οι Καφές, Δέλλας και Λυμπερόπουλος.

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!