tromaktiko: Ευρωπαϊκό πρ. (Α): Οδυνηρή ήττα από Γερμανία, εκτός εξάδας και Σαγκάης η Εθνική

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ευρωπαϊκό πρ. (Α): Οδυνηρή ήττα από Γερμανία, εκτός εξάδας και Σαγκάης η Εθνική



Όνειρο ήταν και πάει για την Εθνική μας ομάδα ανδρών η πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 μέσω του...

 Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ...
Ο “τελικός” με τη Γερμανία, την Παρασκευή (03/09), εξελίχθηκε σε εφιάλτη, αφού οι διεθνείς μας παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, με επακόλουθο να γνωρίσουν οδυνηρή ήττα με 6-5. Έτσι, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων, έμειναν οριστικά και αμετάκλητα εκτός εξάδας της διοργάνωσης, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να προκριθούν στο κορυφαίο ραντεβού του επόμενου χρόνου.



Η δράση στους ομίλους θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (05/09) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κοντράρεται με τη Ρωσία (12:30).
Το πρώτο οκτάλεπτο ανήκε αποκλειστικά και μόνο στα “πάντσερ”. Η Ελλάδα έχασε με την έναρξη του αγώνα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να τονωθεί ψυχολογικά, όταν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αφρουδάκης βρήκε δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του βρήκε και πάλι δοκάρι. Από εκεί και πέρα, η Γερμανία χάρη στην καλή της άμυνα, κυριάρχησε και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο της να γίνει απειλητικός. Νευρικότητα χαρακτήρισε το παιχνίδι των διεθνών μας, με τους Γερμανούς να είναι ανώτεροι και να προηγούνται με 2-0.







Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εκτός ρυθμού και ακόμα και το πρώτο του γκολ που πέτυχε 13 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, μειώνοντας σε 2-1, δεν ήταν αρκετό για να το βγάλει από το “λήθαργο”. Η απάντηση των “πάντσερ” δεν άργησε να έρθει. Με τρία αναπάντητα τέρματα, ξέφυγαν με 5-1 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου. Κάπου εκεί η Εθνική μας άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Με πιο καθαρό μυαλό, κατάφερε να βρει λύσεις στην ασφυκτική άμυνα του αντιπάλου της, κλείνοντας την ψαλίδα στο -2 (5-3) στο τέλος της περιόδου.


Αφού πέταξαν στο...καλάθι των αχρήστων μία ακόμα ευκαιρία να μπουν γερά στη διεκδίκηση της νίκης, χάνοντας πέναλτι, οι διεθνείς μας είδαν τον αντίπαλο τους να παίρνει εκ νέου αέρα με 6-3. Στο χρόνο που απέμενε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 6-5.


Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 2-2, 2-1.


Ελλάδα: Μυλωνάκης 2, Παπαδόγκωνας 1, Μιράλης, Δελακάς, Φουντούλης, Αφρουδάκης 1, Ντόσκας, Μουρίκης, Μιτελούδης, Κολόμβος 1, Γαλανίδης.


Γερμανία: Τσιγκίρ, Ναρόσκα, Σρέντερ, Ριλ, Σταμ 1, Πόλιτζε 3, Μπουκόφσκι, Σούλερ, Κρέζμαν 2, Έλερ, Σλότερμπεκ, Ρέσινγκ.
 
 
Η εξέλιξη του αγώνα
1ο οκτάλεπτο



0-1


0-2






2ο οκτάλεπτο


1-2


1-3






3ο οκτάλεπτο


1-4


1-5


2-5


3-5






4ο οκτάλεπτο


3-6


4-6


5-6
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!