tromaktiko: Βρεφονηπιακός σταθμός της Μητροπόλεως Αιγίου

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Βρεφονηπιακός σταθμός της Μητροπόλεως Αιγίου



Προς μεγάλη μου έκπληξη ξεφυλλίζοντας την τοπική εφημερίδα της πόλης μου ‘’ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ’’ σήμερα το πρωί το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια ευχαριστήρια επιστολή που...
μόνο γέλια μου προκάλεσε και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας γιατί τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε σωστές βάσεις :

Ανακοινώσεις
Συντάχθηκε από τον/την Φιλόδημος
Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους αγαπητούς κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη, πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., και κύριο Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και γιο του – επί πενήντα χρόνια – αδελφικού μου φίλου κυρίου Χρήστου Μίχαλου. Λόγω γνωριμίας, παράκλησής μας και της αγάπης τους προς το Δεσπότη, έστειλαν ο κύριος Καρατζαφέρης πέντε χιλιάδες ευρώ για το βρεφονηπιακό σταθμό της Μητροπόλεως και ο κύριος Μίχαλος πέντε χιλιάδες ευρώ για τα έργα στην Παναγία Τρυπητή.
Εύχομαι ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και κάθε επιθυμία και όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι να τους μιμηθούν, βοηθώντας τον ακούραστο εργάτη της Εκκλησίας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη – με κεφάλαια γράμματα – ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και Καλαβρύτων κύριο Αμβρόσιο.
Με Σεβασμό και Αγάπη
Βασίλειος Φλώρος
Τάγμα θανάτου του Δεσπότη και Χριστιανός 30%

Απλά θα ήθελα να ενημερώσω του ορθόδοξους αδελφούς συμπολίτες μου ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός της Μητροπόλεως σε χρεώνει για τα παιδιά σου 200 Ευρώ , και εάν δεν είσαι φίλος , αρεστός και κολλητός της παπαδοιεραρχειας και των παρατρεχάμενων τους (που πληροφορίες λένε ότι προσφάτως εκδίωξε ανήλικα παιδιά ανήμπορης γυναίκας με προβλήματα υγείας που δεν είχε να πληρώσει ) απλά δεν στα παίρνει. Εάν είναι αλήθεια ( που είναι !!!) όλα αυτά, τότε κε Καρατζαφέρη σε λάθος κουμπαρά τα ρίξατε !

http://www.filodimos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!