tromaktiko: Αχ! Ελλάδα....

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αχ! Ελλάδα....



Έχω βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούω τους Έλληνες να αναρωτιούνται συνεχώς τα ίδια πράγματα: Ως πότε θα μας κλέβουν? Ως πότε δεν θα τιμωρείται κανένας? Ως πότε….. Ως πότε….
Η απάντηση είναι μια και μόνη: Για πάντα!!! Για πάντα θα μας κλέβουν, θα μας ξεπουλάνε, θα μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και θα λένε: πλήρωνε Έλληνα κορόιδο, πλήρωνε τις βίλες μου στα καμένα δάση της Ελλάδας με τις «δεξαμενές πυρόσβεσης», πλήρωνε τα κότερα και τα ταξίδια μου, τα Polo των παιδιών μου και τα Calvin Clein εσώρουχα μου πλήρωνε, πλήρωνε, πλήρωνε και μην αντιδράς, μη μιλάς, κάτσε στον καναπέ σου και σκάσε….
Για πάντα φίλε μου, όσο κάθεσαι σπίτι σου και σηκώνεσαι μόνο όταν σου κόβουν τα επιδόματα τα οποία μπορεί και να μην δικαιούσαι να τα παίρνεις. Δεν είδα έναν ¨Έλληνα να αντιδράσει, να κατέβει στον δρόμο, να φωνάξει για τις φωτιές που μπαίνουν κάθε χρόνο, για τους δρόμους που είναι σκοτώστρες, για το Βατοπαίδι, για τα Ομολόγα, για όλα τα σκάνδαλα, για την παιδεία αυτή καθ’ αυτή, για την υγεία , το περιβάλλον, την ασφάλεια…
Μόνο σημαιούλες ξέρεις να κουνάς κάτω από τα μπαλκόνια….
Λυπάμαι Ελλάδα για το χάλι σου, την κατάντια σου… κάποτε ήσουν Κυρία, Αρχόντισσα περήφανη… τώρα είσαι μια πόρνη με 300 νταβαντζήδες που σε βιάζουν καθημερινά και σε πουλάνε ανάλογα με τα συμφέροντά τους και εσύ κάθεσαι απαθέστατη. Εφόσον λοιπόν δεν έχεις σκοπό να ξυπνήσεις, σκάσε και απόλαυσε τον βιασμό σου, άλλωστε μπορεί να το αξίζεις γιατί εσύ έφερες τον εαυτό σου σε αυτήν την θέση. Συνέχισε να μιζεριάζεις… μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις καλά.
μια απογοητευμένη Ελληνίδα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!