tromaktiko: Ξεσκεπάστηκαν ... τελείως!!!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεσκεπάστηκαν ... τελείως!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr
Απίστευτοι αυτοί οι Megaβανταδόροι. Προσπάθησαν να στριμώξουν έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε μια συμβολική πράξη αντίστασης, με τα ηλίθια επιχειρήματα και ερωτήματα όπως "Αν υπάρχει τυραννία στην Ελλάδα" "Αν έχει σπουδάσει κανονικά"  “Αν κόβει αποδείξεις” και άλλες μπουρδολογίες.
Βέβαια δεν βρήκαν να απαντήσουν τίποτα στην αναφορά του, ότι ακόμα και στην Τουρκία γίνονται πλέον δημοψηφίσματα ενώ εδώ ο Πρωθυπουργός μας παραδέχτηκε ότι δεν τολμά να κάνει γιατί ξέρει ότι θα χάσει.
Αντί λοιπόν να σχολιάζουν εδώ και μέρες αυτή την απαράδεκτη δήλωση που ευθαρσώς δηλώνει ότι βιώνουμε ένα καθεστώς που λειτουργεί αντίθετα προς την θέληση του λαού αυτοί οι παντογνώστες υπερασπίζονται τους προεκλογικούς ψεύτες δηλώνοντας ότι είναι η εκλεγμένη κυβέρνηση!!!
Μάλιστα κάποια στιγμή ένας από αυτούς θυμωμένος μίλησε για γελιοποίηση της χώρας μας από την συγκεκριμένη πράξη του “παπουτσοπετάγματος” και δεν είπε τι γέλια κάνανε οι δανειστές μας όταν ο Πρωθυπουργός μας πριν μας φέρει (με βαριά καρδιά και όχι προμελετημένα) την λύση Δ.Ν.Τ μιλούσε για πιστόλι πάνω στο τραπέζι τάχατε για να τους φοβίσει να μας δανείσουν με χαμηλότερα επιτόκια!!!
Αλλά τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν τι δύναμη και ίσως πραγματικά μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις όχι για τα συμφέροντα του λαού αλλά για τα συμφέροντα των αφεντικών τους που όλος περιέργως είναι προμηθευτές και κατασκευαστές μεγάλων έργων!!!
Τι να περιμένεις από τον σοβαροφανή δημοσιογράφο που δηλώνει ότι όλη η αντρική κουστωδία που πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα για την έκθεση το κάνει απλά για να “πηδήξει”.
Το σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι στην προσπάθεια και στην αγωνία τους να γελοιοποιήσουν την πράξη αλλά και τον άνθρωπο .. ξεσκεπάστηκαν τελείως!!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!