tromaktiko: Καταγγελία για το Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για το Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης



ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 10/09/2010
Στα χέρια των εισαγγελικών αρχών της πόλης βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο φάκελος με τις παράνομες μεταδημοτεύσεις...
τις οποίες κατήγγειλε ότι πραγματοποιήθηκαν στο δήμο Συκεών ο πρώην αντιδήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία», Β. Μιχαηλίδης. Ο κ. Μιχαηλίδης πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή του δήμου Συκεών έχει προχωρήσει τα δύο τελευταία χρόνια σε εκατοντάδες παράνομες μεταδημοτεύσεις, με στόχο τη στήριξη και επανεκλογή του κ. Δανιηλίδη στον ενοποιημένο δήμο Νεάπολης - Συκεών.

«Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι αντιδήμαρχοι του δήμου Συκεών φέρονται να δηλώνουν με υπεύθυνες δηλώσεις ότι φιλοξενούν στα σπίτια τους δημότες παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες μεταδημότευσης», τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης, αναφέροντας πως έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία και κατέθεσε στη δικαιοσύνη.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Μιχαηλίδη, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η διοίκηση του δήμου Συκεών παρενέβη, σπάζοντας τα λουκέτα των ερμαρίων της αρμόδιας υπηρεσίας και αφαιρώντας τους φακέλους των μεταδημοτεύσεων. Γεγονός το οποίο κατήγγειλε υπάλληλος του αρμόδιου γραφείου.

Τηλ. Επικοινωνίας
Βασίλης Μιχαηλίδης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!