tromaktiko: Σχετικά με την ανάρτηση του Κου Πρεβενιού

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ανάρτηση του Κου Πρεβενιού



Είμαι ένας αστυνομικός και υπηρετώ σε κάποιο τμήμα ασφάλειας της Αττικής.
Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Κου Πρεβενιού και απλά θέλω να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι και οι περισσότεροι αστυνομικοί δε θέλουν να στηρίζουν αυτό το σάπιο σύστημα που σκοπό έχει την υποδούλωση μας και το ξεπούλημα της χώρας μας.
Το κακό με την αστυνομία,όπως και με όλους τους θεσμούς του κράτους είναι ότι έχει πολιτική ηγεσία,άρα καλοί αξιωματικοί είναι! αυτοί που είναι πράσινοι στην παρούσα φάση και προκειμένουν να μείνουν εκεί που είναι ή να ανελιχθούν δε χαλάνε χατίρι στους υπουργούς.
Εγώ όμως δεν μπορώ να αρνηθώ εντολές γιατι το σώμα της αστυνομίας λειτουργεί όπως ο στρατός,πειθαρχικά.
Οι αστυνομικοί είναι από τα χειρότερα θύματα αυτού του πολιτικού συστήματος γιατί πάντα ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος της κοινωνίας.Όλοι ξεσπούν επάνω μας γιατί σε μας βλέπουν το πρόσωπο της εξουσίας και η ειρωνία είναι ότι αυτό θέλει και η εξουσία η οποία φυσικά δεν είναι ο αστυνομικός.
Δεν είμαστε εχθροί με το λαό.Είμαστε ένα με το λαό και πάντα είμαστε δίπλα στον πολίτη όποτε χρειαστεί την βοήθεια μας πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής μας.
Έγινα αστυνομικός κυρίως για βιοποριστικούς λόγους,όμως κάθε φορά που θα ακούσω ευχαριστώ από έναν πολίτη που είτε έπιασα αυτόν που τον έκλεψε και θα βρεί τα πράγματά του,είτε με κάλεσε φοβισμένος και βρέθηκα δίπλα του να τον προστατέψω,είτε κατάλαβα το πρόβλημά του και προσπάθησα να τον βοηθήσω,τότε παίρνω την καλύτερη ανταμοιβή και νιώθω ότι κάνω καλύτερη την κοινωνία.
Δυστυχώς πολλές φορές,όμως,καλούμαι να προστατέψω κι αυτούς. Αυτούς που ποτέ δεν με σεβάστηκαν και με πρόδωσαν με το χειρότερο τρόπο,εμένα και όλους τους συνέλληνες.Που τους βλέπω να στήνουν το πανηγύρι τους με τα τσιράκια τους(δημοσιογράφους)και θέλω να τους συντρίψω,όμως σε αντίθεση μ'αυτούς σέβομαι το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους που προσπαθώ να κρατήσω όρθιο.
Όταν βγεί ο κόσμος στο δρόμο με ειρηνικό τρόπο και διεκδικήσει τα νόμιμα συνταγματικά του δικαιώματα ο αστυνομικός θα είναι δίπλα του,να τον στηρίξει και παράλληλα να προστατέψει την σωματική του ακαιρεότητα και τις περιουσίες του. Όταν ο λαός θα μιλήσει ο αστυνομικός θα είναι δίπλα του γιατί είναι κι αυτός ένας πολύ αδικημένος και πληγωμένος Έλληνας όπως όλοι.Δυστυχώς δεν πρέπει να μπούνε οι πολίτες στη βουλή για να μη δημιουργηθεί χάος γι αυτό και τα ματ θα είναι εκεί να κρατήσουν το κράτος όρθιο.
Αυτοί που θα πρέπει να σκεφτούν την κατάσταση της χώρας και να πάρουν το μέρος του λαού είναι οι αξιωματικοί της αστυνομίας και του στρατού.Όπως το έκαναν και στις 3 Σεπτέμβρη του 1843 που πήραν το μέρος των επαναστατών και ίσχυσε το Σύνταγμα.Αυτό που χρειάζεται είναι ξεκάθαρα αιτήματα και ειρηνική δράση.Ο! εχθρός είναι κοινός.
Μ αρέσει πολύ η πρόταση σε μία ανάρτηση σ'αυτό το blog http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6953.html.
Αν ο λαός δραστηριοποιηθεί κατ'αυτόν τον τρόπο και μείνει αδιάσπαστος και δυναμικός τότε κι εμείς θα είμαστε μαζί.
Ένας απελπισμένος-εγκλωβισμένος Έλληνας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!